2777
2789

من پسرمو میبرم

مشکلش چیه گل دخترت

من برای نقض توجه و تاخیر کلامی میبرم

نزدیک ۴ سالشه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرمو میبرممشکلش چیه گل دخترتمن برای نقض توجه و تاخیر کلامی میبرمنزدیک ۴ سالشه

کاردرمانی میبری یا گفتار؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
کاردرمانی ذهنی

Aba منظورته؟

روانپزشک هم رفتی؟

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
کاردرمانی میبری یا گفتار؟

هر جفتش

با اینکه تاخیر کلامی داره اصلا صحبت نمیکنه

ولی ب کاردرمانی بیشتر احتیاج داره

خودتون تشخیص دادین و رفتین سراغ کار درمانییا مهد میبردین

نه روانپزشک و مغز و اعصاب اطفال

تا حالا مهد نبردم

قبلا گفتار درمانی میبرم الان مربی مهد گفت عقبه از هم سنو سالاش‌ ۵ سالشه تازه

حتما دکور هم ببر

تهرانی؟

تاخیر داره یعنی؟

صحبت کردنش چجوره؟

از علایمش میگی؟

هر جفتشبا اینکه تاخیر کلامی داره اصلا صحبت نمیکنهولی ب کاردرمانی بیشتر احتیاج داره

چن وقته میبری؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
حتما دکور هم ببرتهرانی؟تاخیر داره یعنی؟صحبت کردنش چجوره؟از علایمش میگی؟

حرف زدنش الان بهتره دیر حرف زد ...الان بیشتر چیزا رو میگه ولی کار درمانی نرفتم تا الان نمیدونم چجوری آموزش میخوان بدن

چن وقته میبری؟

من خیلی وقته

۲ ساله

ولی ۱.۵ ساله بطور مداوم میبرم