دوس دارم حداقل ۷۰ ...۸۰ بشم ک بعد بارداری بمونم رو ۶۰
خیلی لاغرم 😕😕
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
خیلی بده آخراش حس خفگی داری... هرچی لاغرتر راحت تر
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم
من نخواستم ولی ۲۴تا اضاف کردمخیلی بده آخراش حس خفگی داری... هرچی لاغرتر راحت تر
والا من آرزومه مردم از لاغری
من الان ۵ ماهمه هیچکس متوجه نشده و نمیدونه
من ۱۶۹ ام وزنم الان ۷۵ خیلییی چاق شدم ولی وزن ایده الم ک عالی بودم ۶۴ کیلو بود ۲۰ کیلو اضاف کنی مث م ...
والا بخدا آرزومه خیلی لاغر و ضعیفم
هزار تا مشکل ممکنه پیش بیاد توی افزایش بیش از حد وزن دیابت و فشار خون و مسمومیت
آره اینم هست
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍