2777
2789

هفته ۱۷ هستم کلا ۵۴ کیلوم 

قدمم تقریبا بلنده ۱۶۸

مولتی و آهنم میخورم اشتهامم بد نیس 

دوس دارم حداقل ۷۰ ...۸۰ بشم ک بعد بارداری بمونم رو ۶۰ 

خیلی لاغرم 😕😕

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نخواستم ولی ۲۴تا اضاف کردم

خیلی بده آخراش حس خفگی داری... هرچی لاغرتر راحت تر

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من ۱۶۹ ام 

وزنم الان ۷۵ خیلییی چاق شدم ولی وزن ایده الم ک عالی بودم ۶۴ کیلو بود 

۲۰ کیلو اضاف کنی مث من میشی خرس گیریزلی

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
هفته ۶ م

اوایلش عادی تا هفته ۱۵ اینا

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

من نخواستم ولی ۲۴تا اضاف کردمخیلی بده آخراش حس خفگی داری... هرچی لاغرتر راحت تر

والا من آرزومه مردم از لاغری

من الان ۵ ماهمه هیچکس متوجه نشده و نمیدونه

من ۱۶۹ ام وزنم الان ۷۵ خیلییی چاق شدم ولی وزن ایده الم ک عالی بودم ۶۴ کیلو بود ۲۰ کیلو اضاف کنی مث م ...

والا بخدا آرزومه خیلی لاغر و ضعیفم 

هزار تا مشکل ممکنه پیش بیاد توی افزایش بیش از حد وزن دیابت و فشار خون و مسمومیت

آره اینم هست 

هفته ۶ م

یه هفته از من جلوتری😍سونوی قلب رفتین شما

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍