2777
2789
عنوان

کسی اینجا دانشگاه تاپ درس خونده

38 بازدید | 3 پست

یه سوالی که دارم اینه، وقتی رفتین ثبت نام ریزنمرات مستمر و انضباط براشون مهم بود؟

من درسم خیلی خوبه، تو این سه سال رتبه برتر مدرسه بودم ولی واقعا امسال که دوازدهمم مدرسه هیچ کمکی بهم نمیکنه و فقط با تهدیداشون اعصاب روان منو بهم میریزن 

که اگه نرم مستمر بهم نمیدن و این حرفا 

میشه کمکم کنید؟ من وقتی خونه باشم بالای ده ساعت میخونم ولی روزای مدرسه از شدت خستگی نهایت سه که خیلی افت بدیه 

پدر مادرمم چندبار رفتن صحبت کردن بامدیر ولی حرف حساب حالیش نیست، خستم کردن واقعا 

اگه نرم مدزسه برام مشکل درست میکنن برای دانشگاه؟ ازلحاظ مستمر و انضباط  و اینا،چون هدفم دانشگاه های تاپه

سلام شهید بهشتی خوندمحالا اگر تاپ حساب میشه😅نه اهمیتی نداره َشما با احتساب همون ریز نمرات تونستی قب ...

معلومههه 

پس بر فرض مثال اگه نمره مستمر بگیرم ۱۰ نهایی بشم ۱۸, ۱۹ مشکلی داره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.