2821
2789
عنوان

سیر

10995 بازدید | 126 پست

سلام بچه ها کمکم کنید.. گفتن واسه رفع عفونت سیر خوبه بزاری تو واژن. من گذاشتم یه ربع پیش حالا درنمیاد. چیکار کنممم؟

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استغفرالله ... هر چی ملت میگن گوش میکنین .. اخه سیرو چ ب اونجا ..

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

خاک بر چوب

دیوونه ای مگه

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

قبل ازينكه اينكارو كني بابد تاپيك ميزدي نه الان!!!!

كي گفته سير برا عفونت واژن خوبه؟!!'سير فقط نشون ميده كه عفونت داري يا نه!

برا عفونت بايد ميرفتي دكتر

مطابق فهم خود زندگي كن نه مطابق سليقه اين و آن ...

چیکااار کنمممم

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
حالا یه کم بپر بالا و پایین ببین بیرون نمیات

😂😂😂😂😂 مگه تو قوطی گیر کرده

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐