2777
2789
عنوان

سنگینی بعضی آدما سنگینی خونه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 23 پست

بله منم اعتقاد دارم..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اعتقاد ندارم 

حتما سقف خونه پایین بوده 

جایی که خونه هستش محیط اطرافش 

رنگ دیوارا ، مدل ساخت خونه تاثیر داره

خونه مربعی خیلی دلباز تره تا خونه مستطیلی 

و یا خونه اتوبوسی 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته  اما   تا وقتی که  تو اون خونه باشن  وقتی برن سنگینی و انرژی های منفی رو هم با خود میبرن  تو هر خونه ای که بری  چه نوساز چه قدیمی قرآن و آینه و شمع ببری و آیه الکرسی بخونی  نو ساز میشه

زندگی کلا انرژیه،، مثبت یا منفی بودنش دست خوده ادمه ، مثلا صبح زود بلند میشی کاراتو انجام میدی انرژیت بالاس و حالت تا شب خوبه . برعکس اگه بخوابی تا نصف ظهر بعد با بی حالی پا میشی و حوصله هیچ کاری نداری

بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️

نه الکیه ولی خیلی شنیدم 

درونت رو درست کن بنظرم خودت مشکل داری نه خونه هایی که عوض کردی 

ولی آدما رو قبول دارم بعضی آدما خیلی سنگینی دارن

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اعتقاد ندارم حتما سقف خونه پایین بوده جایی که خونه هستش محیط اطرافش رنگ دیوارا ، مدل ساخت خونه تاثیر ...

اتفاقا مربعی و حیاط دار و خوشگل بود اون اولیه ولی حس میکردم خونه پر دوده یا مثلا تو دوتا اتاق هاش اصلا نمیتونستم بمونم مخصوصا وقتی تنها بودم 

تو اون دوتا خونه حتی تو اتاق خوابشون نمیخاستم برم ترجیح میدادم همش تو سالن پذیرایی باشم اتاق خوابشون خیلی خیلی بدتر بود حس ترس داشتم و حس بد 

نمیدونم 

نه الکیه ولی خیلی شنیدم درونت رو درست کن بنظرم خودت مشکل داری نه خونه هایی که عوض کردی ولی آدما رو ق ...

اره دقیقا

بعضی ادما خیلی سنگین یا رو مخ میرن اعصابو داغون میکنن

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

اتفاقا مربعی و حیاط دار و خوشگل بود اون اولیه ولی حس میکردم خونه پر دوده یا مثلا تو دوتا اتاق هاش اص ...

چه بد 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌