0فلورس0 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1795 عنوان پختن لوبیا بدون خیس کردن چجوریه 95 بازدید | 7 پست میخوام خوراک لوبیا درست کنم؟دو لیوان لوبیا رو با چند لیوان اب بپزم ؟شعله کم یا زیاد؟بعدش که لوبیا پخت پیاز تفت بدم بریز توش؟ با قارچ؟ رب نزنم بد میشه؟ 1403/08/24 | 09:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
merida89 عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 6455 خوراک میخای درست کنی حتما باید خیس کنی نفخش گرفته شه خببرای ۳ ۴ ساعتم شده خیس کن یه تیکه خیارسبز یا نبات بنداز توش
0فلورس0 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1795 خوراک میخای درست کنی حتما باید خیس کنی نفخش گرفته شه خببرای ۳ ۴ ساعتم شده خیس کن یه تیکه خیارسبز یا ... اخه مامانم بدون خیس کردن درست میکنهحالا شما بدون خیس کردن نمیدونی چجوریه،
merida89 عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 6455 اخه مامانم بدون خیس کردن درست میکنهحالا شما بدون خیس کردن نمیدونی چجوریه، نه ما همیشه خیس میکنیم☹
اسکوبی_دوو عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8599 سعله رو زیاد کن، جوش که اومد شعله رو کم کن و بذار بپزه، یکساعت قبل از خاموش کردن پیاز و قارچ تفت بده توش ادویه و رب بزن و قاطی لوبیا کن بازم اومدم 🕊🕊🕊🕊
0فلورس0 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1795 سعله رو زیاد کن، جوش که اومد شعله رو کم کن و بذار بپزه، یکساعت قبل از خاموش کردن پیاز و قارچ تفت بده ... چقد اب بریزم عزیزم؟