2777
2789
عنوان

اینترنت فیبر نوری های وب

488 بازدید | 11 پست

سلام

کسی اطلاعاتی راجع به اینترنت فیبر نوری داره؟ اینکه مودم چه مشخصاتی باید داشته باشه

توی کوچه ما های وب وصل کردن و من هیچ اطلاعاتی راجع به مراحل نصب و این داستانا ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مودم رو خودشون میدن و نصبش هم با خودشونه اگه ساختمان آپارتمان باشه سیم کشی داخلی هم نیاز داره البته ...

ساختمونای نوساز معمولا مجهزن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
درخواست بده خودشون مودم و همه چیو انحام میدن مودم خودشون میارن چون فرق داره با مودمشون

درخواستشو دادم منتهی توی منطقه ما چون شهرک تازه سازه تلفن ثابت وجود نداره من فکر میکنم فیبر نوری ها ربطی به داشتن خط ثابت و این داستانا نداره درسته؟

ارتباطی به نو یا قدیمی ندارن چون سیم مخصوص فیبر نوری نیاز داره

اگه تو کوچتون نصب کردن مشکلی نیست  واسه شما هم میشه

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

تو کوچه ما هم کندن و گفتن برای فیبر نوری و نت هست

کندن زمین مثل یک نوار باریک بود درسته؟؟؟ 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!