2777
2789

چند وقت پیش به پولش نیاز داشتیم هر چی ک داشتم فروختم ماشین خریدیم . من طلاهام فروختم به نام من نزد شوهرم زد به نام مادرش . 

بعد این که به تازه گی متوجه شدم ماشین داده به دوستش که با دوست دخترش برن بیرون من گوشیش چک کردم متوجه شدم دعوای بدی با هم کردیم . البته از طلا های ک فروختیم مامان بابامم بهم سر عقد کادو داده بودن . بعد من به شوهرم گفتم ک چرا ماشین دادی دست دوستت که سر به هواست من طلاهامو نفروختم که دوستت به باد بده . همین شد ک قهر کرد گفت نه هر چی بوده مال خودم بوده بعد هر چی فروختم بهت بر میگردونم . همین شد ک مال من مال تو کردیم . 

الان خودشم ناراحته منم دوتا النگوی ک خریده بود در اوردم گفتم میزارم صندوق هر موقع خواستی بهت میدم خیلی ناراحت بودم الانم هستم . 

ولی خوب همش میگه چرا نمیندازی و فلان . 

دیگه ذوق انداختن ندارم دیگه بهم نمیچسبه . 

البته ناگفته نماند انگار از فروختن طلاهای سر عقد و پاگشایی مادرش راحت شدم چون هر موقع انداختم میگفت این اون موقع ما خریدیم این ما پاگشا دادیم یعنی هر موقع میدید میگفت خیلی اذیت میشدم . 

به نظرتون الان طلاهایی ک خریده رو بندازم ؟ یا لج و لجبازی کنم ؟ یا نگه دارم بره خودش هر چند من هر چی که طلا میخره از آن خودم نمیدونم . 

اصلا دیگه خاطره خوشی از طلا ندارم بلای جون خودم میدونم وقتی میندازم میرم خونه مادر شوهرم ؛ مادر و خواهرهاش بهم بی محلی میکنن شده بلای جونم . 

بعد این ک نزد به نامم میگه میخوام از این ماشین ثبت نامی ها بخرم ولی میدونم دروغ میگه میترسه بهم اعتماد نداره .. میترسه اتفاقی بیوفته ازش بگیرم . 

حالا به نظرتون بندازم یا نه ؟ هر چند ک دل خوشی دیگه ندارم . 

ولی شوهرم میگه بنداز هر چند که دیگه ذوق ندارم دلمو زده . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووه تو دیگه کی هستی من طلاهایی ک شوهرم خریده بله ک طلای خودم میدونم چون حقم بوده الانم همه طلاهامو بردم گذاشتم خونه پدرم داخل گاوصندوقش چون خودمو شوهرم شاغلیم خونه کسی نیست ترسیدم بردم گذاشتم اونجا بعدشم شوهرت باااااید ماشین میزد ب نامت چرا زد ب نام مادرش ؟؟؟شوهر من با اینکع با پول خودش ماشین خرید ولی همون اول گفت میخام بزنم ب نام تو و زد ولی پدر مادرش مخالف بودن خودم شاهد بودم ک زیر گوش شوهرم میگفتن نزن و فلان ولی شوهرم با ی حرف گفت ک حق زن من بیشتر از ایناس و میخام بزنم ب نامش

فقط همون قسمت که ماشین رو به نام مادرش زده 😐. هر چی طلا خریداری میشه تو زندگی مشترک مال زن هست...

حالم بیشتر بابت این موضوع گرفته ست من بچه بازی در نمیارم ولی خوب خیلی با این مارش احساس میکنم خوردم کرد بی ارزش شدم . 

تو زندگی مشترک نباید این چیزا رو پررنگ کنی . همون می گفتی راضی نیستی ماشین دست دوستت بدی و از عواقبش می گفتی کافی بود . 

منم طلاهامو یبار فروختم ماشین خریدیم دوباره جمع کردم یبار هم فروختیم ماشین رو عوض کردیم . اصلا به روی شوهرم نمیارم شوهرم بهم میگه برات دوباره میگیرم و عذرخواهی میکنه اما میگم طلا واسه پس اندازه دیگه 

عوض کن بنداز. وقتی میری خونه مادرشوهر(اگه باحرفش اذیت میشی دربیار). بعدبرو.

اخه چه قدر در بیارم بندازم دو تا دونه النگو رو هر چند از انداختنشونم عصبی میشم خیلی بد خورد تو ذوقم

مراجع تقلید میگن حتی موقع جدایی هم مکروهه اگر هدایا و طلاهایی که مرد برای زن خریده، ازش پس بگیره تا چه برسه به اینکه شما دارید زیر یه سقف با هم زندگی می کنید! 

فرض می کنیم به قول همسرت همه چیز مال همسرته، باز هم لزومی نداره در یک زندگی مشترک، اموال تون رو به نام خونواده هاتون بکنید، این یعنی بی اعتمادی به همدیگه، پس دنبال دلایل و رفع بی اعتمادی ها باشید. 

بیخیال لجبازی بدتر میشه 

طلاها را بنداز و به جور رفتار کن که مجددا واست طلاها را بگیره و جبران بشه 

حواست ولی کلا به زندگیت باشه و پول پس انداز کن 

اینکه ماشین را به نام مادرش کرده ممکنه بخاطر سلطه ی مادرش باشه و یااعتماد نکردن و...

اما خوب به روی خودت نیار و نزار پرو بشه 

با سیاست پیش برو