2777
2789
عنوان

دخترم سبزه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 100 پست
اولا گلم 7ماهشه هنوز دوما انقد که دوستش داریم حد نداره اره قبول دارم پدرو مادر سمی هستیم انشالله که ...

خدا حفظش كنه اگه تو نوزادي زردي داشته تا مدتها تقريبا سبزه ميمونه بعد از يكسالگي احتمالا روشن تر بشه

دختر من سبزه ي تيره هست ولي عاشق رنگ پوستشيم خودش هم دوست داره الان ١٢ سالشه هيچ ناراحتي از اين موضوع نداشته تا حالا

تا ميتوني بهش انرژي مثبت بده قربون صدقه اش برو ندار حس بدي داشته باشه مگه رنگ پوست چه اهنيتي داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اره انشالله که خیلی بهتر از منو همسرم شه تمام تلاشم همینه که دخترم کمبودی حس نکنه

بعنوان مادر پشت دخترتون باشین 

سبزه بودن اصلا عیب نیست 

بچه ها فرشته ان 

اصلا یه دختر 4 5 ساله هست همسایه ما انقدر بانمکه 

سبزه یا حتی تیره تر 

میارم پیش خودم بازی کنه 

دید جامعه الان بد شده ما نباید دامن بزنیم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خدا حفظش كنه اگه تو نوزادي زردي داشته تا مدتها تقريبا سبزه ميمونه بعد از يكسالگي احتمالا روشن تر بشه ...

اره زردی داشت شدید ولی فک نکنم به خاطر زردی باشه 

دختر من صورتش گندمیه بدنش سبزه اس پاهاش دیگه سبزه تر😂😂

بعنوان مادر پشت دخترتون باشین سبزه بودن اصلا عیب نیست بچه ها فرشته ان اصلا یه دختر 4 5 ساله هست همسا ...

میدونم اره پشتتم 

من بخدا عاشقشم حتی مطمئنم خدا بهتر از دخترمو  نمیتونست به من بده چون بهترینه خودش 

فقط باباش یکم ذهنیتش ایجوره

خداروشکر کن بخاطردخترت دعاکن شانس واقبال داشته باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میدونم اره پشتتم من بخدا عاشقشم حتی مطمئنم خدا بهتر از دخترمو نمیتونست به من بده چون بهترینه خودش ف ...

بگوخوشبحتی به رنگ پوست نیست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میدونم اره پشتتم من بخدا عاشقشم حتی مطمئنم خدا بهتر از دخترمو نمیتونست به من بده چون بهترینه خودش ف ...

نباید اعتماد بنفس بچه رو بگیرن 

ولی با دعوا و.. هم نمیشه کاری پیش بره 

از همسرتون ناراحت نباشین 

ایشونم مثل شما دلسوزن 

انقدر حمایت کنین دخترتونو که فارغ از ظاهرش به خودش افتخار کنه و شما 

هر چند آدم زشت نداریم کلا

همه زیبایی خودشونو دارن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اولا گلم 7ماهشه هنوز دوما انقد که دوستش داریم حد نداره اره قبول دارم پدرو مادر سمی هستیم انشالله که ...

وجودش سلامت باشه خوشبخت بشه انشالله تو پشتش باش ول کن باباشو که درک نداره 

از شیرت به پوستش بزن سفید میشه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه