2777
2789

خانما برنامه میلی فوق العادس واقعا من طبق تجربه ای ک دارم و استفادع کردم مثل قلک پولای خوردم ریختم داخلش و تبدیل به طلا کردم الان 5گرم دارم و میتونم حضوری برم تحویلش بگیرم.

فقط یه سوال این 5گرم به صورت شمش هست طلا فروشی های حضوری با قیمت بهتر میخرن یااز خود برنامه بفروشمش برنامه با قیمت روز ازم میخره و طی 12ساعت به حسابم واریز میکنه .

اگه شماهم برنامشو میخواید کد معرفمو بزنین 

milli-ezagl

به هردومون 5میلی گرم طلا میده نوش جونتون ، دم سازندش گرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج میلی گرم طلا چقده

معادل 40تومن میشه اجی ، اگر دوسداشتی نصب کن کد معرف منو بزن 5 میلی گرم طلا بهت میده و خودتم میتونی لینک مخصوص خودتو به دوستات بدی نفری 40میاد توحسابت همونموقع هم میتونی برداشت کنی کمکی نیاز داشتی بگو عزیزم

از کجا نصب میشه

از بازار و مایکت عزیزم سرچ‌کن برنامه میلی ، بخدا خفن ترین برنامس با پولای خورد حتی با 20هزار تومن میتونی طلا بخری جمع کنی. به نرخ روز هم ازت میخرن هروقت بخای تو خود برنامه  پولشم از شبا میزنن به حسابت .

نصب کن اجی کد معرفم بزن بهت 5میلی گرم میدع 

برای شروع خوبه. وقتی نصب کردی خودتم میتونی لینک مخصوص خودت از تو پروفایلت به دوستات بدی  

milli-ezagl این کدمن هست

من نصب کردم کد معرف هم شما رو زدم فقط ی سوال چرا هیچ شماره کارت یا شبا رو ازت نمیخواد  برای وقتیکه بخوای بفروشی کجا واریز میکنه

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
من نصب کردم کد معرف هم شما رو زدم فقط ی سوال چرا هیچ شماره کارت یا شبا رو ازت نمیخواد برای وقتیکه ب ...

عزیز وقتی بخوای بفروشی شماره شبا میخواد ، 

گزینه فروش بزن تعداد 5میلی که دریافت کردی وارد کن. بعد ازت شماره شبا میخاد شماره شبا و کد ملی باید به اسم یک شخص باشه