2777
2789

اگه بدون اپیدورال زایمان کنی بهتره

اونجوری هم زایمانت طولانی تر میشه

هم یه عوارضی تقریبا شبیه بی‌حسی سزارین داره

انتونکس هم دوستام گفتن تاثیر زیادی نداشت

بیشتر سردرد و سرگیجه گرفتن

بهترین چیز ورزش و تکنیک تنفس و وان آب

ماما همراهم حتما بگیر خیلی کمکت میکنه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بدون اپیدورال زایمان کنی بهترهاونجوری هم زایمانت طولانی تر میشههم یه عوارضی تقریبا شبیه بی‌حسی س ...

خب من خیلی بی تجربه ام

از طرفی هیچ همراهی راه نمیدن

خیر سرشون خصوصیه

ادم دلشو به چی خوش کنه؟

لایک نکنید🙂‍↔️

خب من خیلی بی تجربه اماز طرفی هیچ همراهی راه نمیدنخیر سرشون خصوصیهادم دلشو به چی خوش کنه؟

ماما همراه بگیر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من اپیدورال شدم از لحاظ درد ک خیلی خوبه هیچی نمیفهمی از درد ولی زایمانم خیلی دیر شد با اینک وقتی رفتم بیمارستان دهانه رحمم پنج سانت باز بود ولی دوازده ظهرک رقتم هفت شب دنیا اومد و ابنک بچه تو کانال گیر کرده بود و میخاستن سز کنن من نذاشتم چون هفت ساعت عذاب کشبدم حس کردم میخان خودشونو زاحت کنن ک همینطورم بود تا دکتر اومد بالاسرم بچم دنیا اومد خیر ندیده دکتره نمیومد ماما هم هی معاینه میکرد میگفت بچه نچرخیده 

نهیجور ماسکه که میذاری رو صورتتمیگن تاثیر زیادی نداره مثل اپیدورال نیستوقتی هم برش داری اثرش تمومه

اها 

وریدی چطوره دکترتون راجبش نگفته میگن امپول میزنن تو رگ خوابت میبره لحظه زابمان بیدار میشی

سزارین هم بدبختیای خاص خودشو دارهشوهرم پزشکه خیلی مخالفهدکترمم مخالفه

منم خیلی از زایمان میترسم ولی سزارین به طبیعی ترجیح میدم لااقل دردم داشته باشی با مسکن قابل کنترله

من اپیدورال شدم از لحاظ درد ک خیلی خوبه هیچی نمیفهمی از درد ولی زایمانم خیلی دیر شد با اینک وقتی رفت ...

دقیقا همینو گفت دکترم

گفت تو کانال گیر میکنه

خیلی وحشتناک بود زایمان طبیعی ؟

بمن گل مغربی دادن استفاده کنم

لایک نکنید🙂‍↔️

اها وریدی چطوره دکترتون راجبش نگفته میگن امپول میزنن تو رگ خوابت میبره لحظه زابمان بیدار میشی

کلا هر نوع بی حسی که مادر رو خیلی گیج و منگ کنه و لحظه زایمان نتونی همراهی کنی خطرناکه

لایک نکنید🙂‍↔️