2777
2789
عنوان

بعد از قرار اول کی باید پیام بده

233 بازدید | 10 پست

دختر باید پیام بده نظرشو بگه یا پسر؟

یا مثلا دختر باید یه پیامی بفرستع که یه جورایی به پسر نخ بده که میخواد رابطه ادامه پیدا کنه

درمورد خاستگاری نمیگما درمورد قرار دوستی دارم میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو باید پیام بدی اون باید بده تو ناز کنی .خانم تویی .تو هر مخلوقی ببخشید نر سراغ ماده میده نه زن ...

دختر نباید هیچ نخی بذه؟

مثلا پیام بذه تشکر کنه یا یه چیزی بگه که پسر بفهمه خوشش اومده و بیاد جلو

نههه اصلا دختر نباید پیام بده، در ۹۹ درصد موارد دیده شده که دختر پیام داده حتی به قصد تشکر، ولی توسط پسر با خاک یکسان شده🤭سرسنگین باش تا اون خودش پیام بده اگه هم نداد تو دیگه پی شو نگیر

نههه اصلا دختر نباید پیام بده، در ۹۹ درصد موارد دیده شده که دختر پیام داده حتی به قصد تشکر، ولی توسط ...

اخه هنوز توی پیج اینستامه و استوری هامو سریع میبینه

ولی توی تلگرام که باهم چت میکردیم آن نمیشه زیاد

به نظرت نباید منو بلاک یا ریمو کنه؟

سلام عزیزم تو پر بازدید دیدمتون میشه بهم بگین تو رشته مشاوره چه مدرکی گرفتین؟خودتون با این حقوق از ک ...

سلام

من روانشناسی خوندم

من درحال حاضر فقط هدفم یادگیری و جمع کردن رزومه و تجربست شاید جایی که کار میکنم از هدفم دور باشه یکم

درحال حاضرم از حقوقم راضیم

ولی برای همیشه این حقوقو نمیپسندم

هدفم بیشتر از اینهاست

ولی من کلا آدم پله پله بالا اومدنم.اینجوری میتونم حرفی برا گفتن داشته باشم توی حیطه کاریم