2777
2789

دوستان پسرم ۵ سالم از اول بیقرار بود زیاد گریه میکرد تا الان که به شدت مضطرب و پرخاشگر شده با تجویز روانپزشک دو هفته ای میشه که بهش قرص ریتالین و ریسپریدون میدم اما خیلی خیلی بدتر شده یه سری حرکات جنون آمیز بهش اضافه شده و همش میگه سرم درد میکنه 

میخوام کم کم قرصاشو قطع کنم 

توروخدا هرکس تجربه ای تو این زمینه داره کمکم کنه😭🙏

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...

اینم بگم به هیچ عنوان پیش دبستانی نمیره دوهفته بزور بردمش که روز به روز سخت تر ازم جدا شد همش نگران سال آیندم که باید بره مدرسه😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر دکتر دیگه

تا حالا سه تا دکتر بردم یکی فوق تخصص مغز و اعصاب یکی روانشناس یکیم فوق تخصص روانپزشکی همشونم همین دارو هارو تجویز میکنن

می ترسم بگم قطع کن دوباره بدتر بشه

بعید میدونم از این بدتری وجود داشته باشه بچم داره نابود میشه خیلی بدتر از قبل از مصرف قرصا شده احساس میکنم تاثیر بدی رو مغزش گذاشته

بعید میدونم از این بدتری وجود داشته باشه بچم داره نابود میشه خیلی بدتر از قبل از مصرف قرصا شده احساس ...

پس قطع کن چ تد روز اگر دیدی بدتر نشد انشالله که با همون قطع کردن قرص ها تموم شه مریضی ایش

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

پس قطع کن چ تد روز اگر دیدی بدتر نشد انشالله که با همون قطع کردن قرص ها تموم شه مریضی ایش

بخدا خسته شدم سه ساله از این مطب به اون مطب میرم و هیچ فایده ای نداره 😭😭

در کنار روانپزشک و دارو حتما بایذمشاوره هم بری و درکنارش مشاوره هم بشی بعدم که به مرور بزگتر میشه کم کم بهتر میشه ولی خوب اخرش رو هم سن و سالهاشون خیلی چالش باهاش داری و عاشق رفتاری پرخطرن

خیلی بچه ها با ریسپریدون بدتر میشن

نوار مغز ازش گرفتم سالمه نمیدونم چرا زیربار قرص دادن بهش رفتم بچمو دارم نابود میکنم مثلا پیش بهترین دکترام بدم اما نتیجه نداد فعلا دارم مشاور تلفنی میشم خودم رسما دارم دیوونه میشم یه پسر سه سالم دارم اصلا یه وضعیه خونمون

نوار مغز ازش گرفتم سالمه نمیدونم چرا زیربار قرص دادن بهش رفتم بچمو دارم نابود میکنم مثلا پیش بهترین ...

اصلا خودتو سرزنش نکن مغز این بچه ها نیاز به دارو داره و سیگنالای مغز این بچه ها اگ دارو ندی بعدا مشکلات بزرگتری برات پیش میاد