2777
2789

از اول با شوهرم مشکلات زیادی داشتم خیلی کارا کردم سر به راه بشه نشد هر چیزی که فکرشو بکنید ازش دیدم خستم طلاقم نمیده بهشم گفتم دو تا دخترا رو بده من رهن و وسایل خونه و حضانت بده مهرمم نمیخوام یا که فقط طلاقم بده میدونین چی میگه میگه طلاقت بدم کسی زنم نمیشه دارم از بین میرم تو ۲۳ سالگی خیلی بهم ریختم چیکار کنم طلاقم بده نمیخوامم با زور وکیل باشه میترسم بلایی سرم بیاره دیوونس هر چیزی ازش برمیاد میخوام توافقی جدا شم ولی راضی نمیشه راهکار بدین لطفا

اعتیاد داشت با بدبختی ترکش دادم الان الکلی شده امونم رو بریده هر شب مست میاد خونه با اون وضعش جلو بچه ها تازه توقع داره هیچی هم بهش نگم کجا بوده با کی بوده مست بود ماشینو چپ کرد کل دارایمون همون بود گند زیاد زده دزدی دعوا رابطه نامشروع رفیق بازی تازه طلبکارم هس ازم ی جوری رفتار میکنه انگار منو با یکی گرفته حالا خوبه کاری نکردم و این بیشتر عذابم میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مشکلی دارید؟ شاید از دیدگاه تو مشکله!

اعتیاد داشت با بدبختی ترکش دادم الان الکلی شده امونم رو بریده هر شب مست میاد خونه با اون وضعش جلو بچه ها تازه توقع داره هیچی هم بهش نگم کجا بوده با کی بوده مست بود ماشینو چپ کرد کل دارایمون همون بود گند زیاد زده دزدی دعوا رابطه نامشروع رفیق بازی تازه طلبکارم هس ازم ی جوری رفتار میکنه انگار منو با یکی گرفته حالا خوبه کاری نکردم و این بیشتر عذابم میده

اعتیاد داشت با بدبختی ترکش دادم الان الکلی شده امونم رو بریده هر شب مست میاد خونه با اون وضعش جلو بچ ...

فقط میتونم بگم تو یه مشکلی داشتی که زن چنین آدمی شدی والا این ادم رو اجازه نمیدن اسم دخترش رو بیاره چه برسه خواستگاری 

خواهر چاره همونه که خودت بهش رسیدی 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
فقط میتونم بگم تو یه مشکلی داشتی که زن چنین آدمی شدی والا این ادم رو اجازه نمیدن اسم دخترش رو بیاره ...

نه عزیزم مشکلی نداشتم بچه بودم ۱۴ سالم بود که ازدواج کردم سنتی و به اصرار خانواده الانم خانوادم عین خر پشیمونن ولی چه فایده عمر و اینده من به باد رفت

نه عزیزم مشکلی نداشتم بچه بودم ۱۴ سالم بود که ازدواج کردم سنتی و به اصرار خانواده الانم خانوادم عین ...

گفتم مشکل داشتی منظورم کنایه بود ببخشید خواستم ملامتت کنم که عقل نداشتی الانم با من بمیرم و تو بمیری کار درست نمیشه اون حسابی سوارت شده و داره لذت میبره باید حمایت خانوادت رو  جلب کنی و به طبلاق اقدام کنی. احتمالا 10-15 سالی هم ازت بزرگتره. اینم بگم اصلا دنبال حضانت نباش این بچه نگه دار نیست تو طلاق بگیری بچه ها رو خودش میفرسته پیش تو اگه نو حضانت اصرار کنی نقطه ضعف میگیره 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
نه عزیزم مشکلی نداشتم بچه بودم ۱۴ سالم بود که ازدواج کردم سنتی و به اصرار خانواده الانم خانوادم عین ...

خانواده ات پشتت نیستن؟؟

چرا تا الان باهاش موندی و دوتا بچه آوردی؟؟

از اول بد نبود؟؟؟

اعتیاد داشت با بدبختی ترکش دادم الان الکلی شده امونم رو بریده هر شب مست میاد خونه با اون وضعش جلو بچ ...

خب هرکاری میکنه تو بدتر کن. مست میکنه شیشه رو بکوب تو سرش. داد میزنه تو کاری کن همه جمع شن. شک میکنه بیفت دنبالش تعقیبش کن همه جا شرمندش کن.

دیگه وقتی طلاق نمیده جز این چاره ای نیست. با این بمونی فردا ایدز و... هم میگیری.

الان یه مادربزرگ 12 ساله که راهنمایی نداره ولی خب به شعور سکوتم نرسیده میاد به من میگه وای عزیزم چند سالته

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
گفتم مشکل داشتی منظورم کنایه بود ببخشید خواستم ملامتت کنم که عقل نداشتی الانم با من بمیرم و تو بمیری ...

از هم پاشوندن زندگی کار راحتی نیس تمام تلاشم رو کردم که روزی تاسف نخورم با خودم بگم اگه فلان کار رو میکردم شاید زندگیم درست میشد ناراحت نیستم چون صد خودمو گزاشتم برا زندگی 

میگم حضانت شاید راحت تر طلاقم بده اذیتم نکنه

من همیششهههه تو سایت گفتم با ازدواج وو سن پایین مخالفم و پای عقیدمم هستم با اینکه یسریا میان میریزن سر آدم که نهههه سن فقط عدده مهم عقلههه، بچه ۱۴ ساله چه عقلی آخه؟؟ الان واقعا ظلم کردن در حقت،تو چه میفهمیدی تو اون سن از زندگی و ازدواج آخه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
خانواده ات پشتت نیستن؟؟چرا تا الان باهاش موندی و دوتا بچه آوردی؟؟از اول بد نبود؟؟؟

چرا اسگل بودم دیگه سنم کم بود میگفتم ادم میشه ولی ادمی ک ذاتش خراب بشه عوض نمیشه