2777
2789
عنوان

تورو خدا بگين چيكار كنم

295 بازدید | 21 پست

من تو سن ١٦ سالگي ازدواج كردم و درسم هم ادامه دادم رشتم تجربي والان دو سال كه پشت كنكور لعنتي موندم قبول نشدم همسرم از ابتدا خيلي به درس من اهميت ميداد  خودش فوق ليسانس برق داره امسال كه قبول نشدم گفت ديگه به دانشگاه رفتن فكر نكن برو دنبال علاقت 

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 

بشین بکوب بخون اگه علاقه داری

والا خوبه که مشوقت بوده

بخون مخصوووووصا اینکه خودشم تحصیل کرده هست..عقب نمون

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم دوس دارم روانشناسي ازاد بخونم 

ميترسم امسالم نرم دانشگاه بشينم دوباره درس بخونم سال ديگه بازم رتبه خوب نيارم 

بشین بکوب بخون اگه علاقه داری والا خوبه که مشوقت بوده بخون مخصوووووصا اینکه خودشم تحصیل کرده هس ...

دقيقا منم از اين ميترسم كه بعدها بهم سركوفت بزنه

دقيقا منم از اين ميترسم كه بعدها بهم سركوفت بزنه

پس بجمب واقعا

آزاد یادولتی هرچی شدبرو

فقط رشتتو دوس داشته باش

موفق باشی عزیزم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

[QUOTE=48409647]پس بجمب واقعا آزاد یادولتی هرچی شدبرو فقط رشتتو دوس داشته باش موفق باشی عزیزم[/QUOTE

ممنون كه نظر دادين

یه رشته خوب که بازار کار درست و حسابی داره بخون. اگه شهریه دانشگاه آزاد برات مساله ای نیست برو آزاد

اگه سنت کمه، میتونی به شاغل شدن هم فکر کنی

من به این نتیجه رسیدم که خیلی مهم نیست کجا درس خوندی بیشتر مهمه که چی خوندی

نفوس حق النفس میدهند...

من از نظر مالي مشكلي با دانشگاه ازاد ندارم ولي همسرم ميگه ازاد اينده نداره اينا ولي من اگه درس نخونم ديوونه ميشم 

من دوسال درس نخوندم الکی رفتم کنکور دادم...با اینکه حتی پیش دانشگاهیم شاگرد اول بودم رشته امم تجربی بود همه میگفتن پزشکی میاری اما من یدفعه حس درس خوندنم رفت... الان پشیمونم که چرا همون سال اول نرفتم ازاد....بهمن امسال میخوام ثبت نام کنم برم ازاد