من تو سن ١٦ سالگي ازدواج كردم و درسم هم ادامه دادم رشتم تجربي والان دو سال كه پشت كنكور لعنتي موندم قبول نشدم همسرم از ابتدا خيلي به درس من اهميت ميداد خودش فوق ليسانس برق داره امسال كه قبول نشدم گفت ديگه به دانشگاه رفتن فكر نكن برو دنبال علاقت
بخون مخصوووووصا اینکه خودشم تحصیل کرده هست..عقب نمون
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
من دوسال درس نخوندم الکی رفتم کنکور دادم...با اینکه حتی پیش دانشگاهیم شاگرد اول بودم رشته امم تجربی بود همه میگفتن پزشکی میاری اما من یدفعه حس درس خوندنم رفت... الان پشیمونم که چرا همون سال اول نرفتم ازاد....بهمن امسال میخوام ثبت نام کنم برم ازاد