2777
2789

من گذشته خیلییی خیلی سختی داشتم اصلا نمیخوام به اون روزها فک کنم،به کارهای پدرم به ظلم هایی که درحقمون کرد و همیشه آه و حسرت تو دلمون گذاشت،الان که بزرگ شدیم درس خوندیم دانشگاه رفتیم شاغل شدیم و با آدم درست ازدواج کردیم هرکسی به یه نحوی گذشته رو میکوبه تو سرمون،به اندازه کافی همین الانش هم بخاطر گذشته روزی نیست که قلبم درد نگیره دلم نشکنه و گریه نکنم،همین امشب خواهرشوهرم داشت از دست دخترش حرص می‌خورد میگفت همه نوع امکاناتی از هرچیزی بهترینش رو براش فراهم کردم اما همیشه قدر نشناسه و میگه شما کاری برا موفقیتم نمی‌کنید من هم گفتم (یعنی خواهر شوهرم)یه نگاه به زنداییت بکن ببین هیچ کس و کار و پشت و پناهی نداشته کسی براش امکاناتی فراهم نکرده، ببین چجور تونسته موفق بشه،وقتی این حرف رو گفت یه لحظه حس کردم گوشام سنگین شد سرم بی حس شد حالم بد شد دلم میخاست اندازه یه دنیا اشک بریزم،نمیدونم چرا یه لحظه دلم شکست،وقتی از خونه پدر شوهرم اومدیم بیرون و نشستم داخل ماشین تا در خونه خودمون یواش اشک ریختم. 

نمیدونم من زیادی حساس شدم و برا خودم بزرگش کردم یا واقعا حرف خواهرشوهرم بد بود. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفش بد بوده ولی شما هم حساس هستی که البته قابل درک هست.

دلم نمیخاد کسی من رو بخاطر زندگی و گذشته ای که هیچ نقشی در بوجود اومدنش نداشتم سرکوبم کنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈

معلومه از نظر خواهرشوهرت قوی هستی که مثال زده تا الگوی دخترش بشی

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

چقدر خوب که بقیه به عنوان یه ادم موفق ازتون یاد میکنن 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

خواهرشوهرت تمام مدتی که باهات آشنا شده دنبال این فرصت بوده که زندگی قبلیتو بکوبه تو سرت و بالاخره موفق شده باید همونجا مثل خودش نامحسوس یه جواب دندان شکن میدادی میگفتی بله هرکس طبق تلاش و لیافتش زندگی میکنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اتفاقا خوشحال باش

بهترازاینه که خانواده هایی همه چی فراهم کردن براشون ولی بد قدر نمیدونن واینده شون خراب میشه حالا یا بااعتیاد یااینکه اصلا توجامعه ادم مفیدی نمیشن

منم وقتی مجرد بودم واوایل متاهلی وضعمون خوب نبود 

ولی الان خیلی اوکی شدیم ازلحاظ مالی وخداروشکر ب دیگران هم کمک میکنیم از نظرمالی خیلی خوشحالم وپشیمونم یروز چقدر غصه بی پولی میخوردم الان خدا برامون فراهم کرده حسابی 

حیف اون اشکام

خداخودش جور کردبرامون که حتی ب دیگران هم میتونیم کمک کنیم

دلم نمیخاد کسی من رو بخاطر زندگی و گذشته ای که هیچ نقشی در بوجود اومدنش نداشتم سرکوبم کنه

من زیاددیدم خانواده های که بچهاتون تو رنج وسختی بودن بعدا خیلی موفق تر بودن چون روی پای خودشون وایسادن

توی اقوام زیاددیدم

برعکس کسای که همیشه فراهم بوده همه چی براشون الان اصلا موفق نشدن چون همیشه وابسته بودن