2777
2789

به عنوان یه دختر مجرد دکتری خوندن چقدر روی موقعیت و پرستیژ و جایگاه اجتماعی و نگاه مردم به شما تاثیر داشته داشته؟ 

برای کیس های ازدواجتون چقدر تاثیر داشته؟

این یه تحقیقه، فقط جواب سوالمو بدین متفرقه و پرت جواب ندین لطفا

مخصوصا بعضی از اونایی که خودشون دیپلم دارن الان میان میگن بدرد نمیخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم تجربه من. اگر با کسی ازدواج کنی که خانوادش بی سواد و سطح تحصیلات پایینی داشته باشن تورو هم سطح و هم فرهنگ خودشون میکشن پایین. و حس بی ارزشی میدن.حتی مسخره هم میکنن و همیشه از تحصیل بد میگن. حس صمیمیت به خانواده ای که هم سطح تو نیست نده. تجربه من از قسمت ازدواج خخخخ

فقط اینو میگم که تحصیلات روی جایگاه اجتماعی و اهمیت و ارزشی که برات قائل میشن خیلی تاثیر داره 

خیلی معذرت می‌خوام ولی اونایی که میگن خوب نیست خودشون نخوندن یا اگه خوندن به اون سواد لازم نرسیدن که این حرفو میزنن 

چندروز پیش دیدم یه ناخنکار استوری یه پزشکو ریپلای کرده بود که من درآمدم از تو بیشتره با اینکه جون نکندم درس بخونم 

این نشون دهنده شعور و شخصیته که یه بخشیش از تحصیل میاد 

درآمد و تحصیل در معقوله جدا از هم هستن 

اگه قصد خوندن داری ذره ای شک نکن بخون 

فقط اینو میگم که تحصیلات روی جایگاه اجتماعی و اهمیت و ارزشی که برات قائل میشن خیلی تاثیر داره خیلی م ...

همین که درآمد ناخن کار از معلم بیشتره نشون میده ملت از ظاهر زشت شون بیشتر از مغز خالی شون خجالت میکشن

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

خوندم ولی نه دانشگاه آزاد. دکترا را فقط به خاطر علاقه و همینطور رسیدن به شغلی که علاقه داشتم خوندم. اینکه بقیه چه دیدی خواهند داشت برام مهم نبود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دقیقااا همینه و این جا افتاده بین مردم و بی سوادی دیگه عیب نیست

متاسفانه داریم به جای خطرناکی میریم... 

تقصیر خودمونم هست 

خود پدر مادر ها بخاطر اینکه بچه شون یکم سختی نکشه میگن درس نخونه 

الکی مشتی آدم بی سواد رفتن مجازی رو پر کردن که اره درس خوندن بدرد نمیخوره و فلانه و بهمانه 

بچه هم که از خداشه درس نخونه 

واقعا از ماست که برماست! بعد میگن چرا کشور های غربی پیشرفت میکنن ما نه 

خب چون کشور با بلاگر که پیشرفت نمیکنه الاغ😑اه 

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

مدیر مدرسمون دکتری آزاد رواشناسی خونده بود البته میگم الان بازنشسته شده

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍