چقدر دكتر و پرستارا دلسنگ مي شن رك بهم گفتن دعا كن اگرم بمونه ، سالم برات بمونه 😢😢😢😢پرستاره هم مي گفت بچه اولت چيه ؟ گفتم پسر با يه حالت معني داري گفت خوب پس .... يه پسر ديگه داري. گفتم اين چه حرفيه مي زنيد اين بچمم به جونم بسته هست پسر ٣١ روزم از امشب تو آي سي يو بستريه دكترا حرفاي دلسرد كننده زدن دل خودم و شوهرم خونه .شوهرم امروز گريه اش بند نمي اومد منم از اون بدتر .شما رو به معصوميت همه بچه ها قسم مي دم براي سلامتيه پسرم دعا كنيد خدا اونو دوباره بهمون بده و به برادر بزرگترش ( پسر بزرگم ) رحم كنه خيلي تو اين يك ماه بهش انس گرفته خيلي شيرين قربون صدقه اش ميره . اگه خدايي نكرده چيزيش بشه پسر بزرگمم داغون ميشه . خدا بهمون رحم كنه به حق همه دلهاي شكسته . از وقتي به دنيا اومده توي اين يك ماه كه از عمرش مي گذره دنيا باهاش خيلي بي رحم بوده تمام دست و پاش جاي سوزن و انژيوكته . ناراحتيه خوني داره به اسم همانژيوم كه توده هاي برجسته بزرگي توي يك طرف سر و گردنش به وجود آورده و الانم خونريزي زير پوستي كرده وخطرش اينه كه بزرگ شدن و ورم كردن و دارن راه نفسشو تنگ مي كنن . بچم توپولو خوشگل و مظلومه از صبح ديگه نزاشتن شيرش بدم وقتي منو از آي سيو بيرون كردن اون داشت با چشماي مظلومش منو دنبال مي كرد . جيگرم آتيش گرفت امشب اولين شبيه كه ازش دورم . از بعد از ظهر مجبروم شيرمو بدوشم و اونجا بچم گرسنه هست فقط سرم بهش وصله . تورو خدا هركدومتون يك صلوات براي سلامتيش بفرستيد هر كس فرستاد لايك كنه كه بدونم و دلم به دُعاتون گرم بشه خدا خودش به حق دل شكسته خودم و شوهرم و پسر بزرگم ، جواب دعاي خيرتون رو بده 😢😢😢😢
الهی بمیرم واسه اون دلت که داره آتیش میگیره،بمیرم واسه دلتنگیهات بمیرم واسه اشکات،درکت میکنم من دو ماه پیش پسرمو از دست دادم،تا همین الان هم اشکام بند نمیاد،پس تو چی میکشی،آخ بمیرم....ایشالله حضرت ابوالفضل واسطه شه و شفاشو از خدا بخواه،خدایا تورو به بزرگیت قسم میدم هییییچ مادری داغ فرزند نبینه...
انشاءالله خدا خودش کمکت کنه واقعا سخته خیلی سخت... من تو سونوی آخرم 37 هفته م یود خانمی ک داشت سونو میکرد گفت کیسه آب بیش از حد نرمال گفتم خطرناک همچین داد زد سرم ک نگو خدا ازش نگذره چون دلمو شسکت اومدم بیرون بغض کردم فرداشم سزارین شدم چون احتمال داشت بچم خفه بشه خدایی نکرده یا پدفوعشو بخوره یا .... خدایا شکرت ب معصومیت حضرت علی اصغر همه بچه ها رو سلامت کن
﷽در دنیا هیچچیز ارزشنگرانینداردوقتیرویایزیبایی مثل خداساکن قلبت باشد. ❤💚💜❤💚💜❤💚
سلام دوستاي دلسوز و با محبتم خدا رو شكر خدا به دل شكسته من و شوهر و پسرم نگاه كرد و دعا هاي قشنگ و خواهرانه شما هم در حق من و خوانوادم مستجاب شد . رايان رو از ديروز بعداز ظهر از ICU به بخش منتقل كردن خدارو شكر حال عموميش خوبه و شير خودمو مي خوره هرچند به خاطر استرس اين مدت ، شيرم كم شده ولي بازم خدا رو شكر نمي دونيد چقدر لذت بخش بود وقتي دفعه اول دوباره از سينم شير خورد از اعماق وجودم از ته ته دلم براي تك تك شما تن سالم ،دل خوش و لب خندون آرزو مي كنم انشااله هيچوقت غم نبينيد و اگرم خداي نكرده تو زندگي مشكلي براتون پيش اومد آدمهاي دلسوز و با وجدان مثل خودتون سر راهتون قرار بگيره . مطمئنا همدرديها و همدليها و مخصوصا دعاهاي خواهرانه و مادرانتون در حق من و رايان به داد ما رسيد خدا خودش جواب خوبيهاتون رو بده .