2777
2789
عنوان

بياييد دلداريم بدين شما رو به مظلوميت بچه هاتون قسم مي دم

| مشاهده متن کامل بحث + 3935 بازدید | 216 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم واسه اون دلت که داره آتیش میگیره،بمیرم واسه دلتنگیهات بمیرم واسه اشکات،درکت میکنم من دو ماه پیش پسرمو‌ از دست دادم،تا همین الان هم اشکام بند نمیاد،پس تو چی میکشی،آخ بمیرم....ایشالله حضرت ابوالفضل واسطه شه و شفاشو از خدا بخواه،خدایا تورو به بزرگیت قسم میدم هییییچ مادری داغ فرزند نبینه...

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊

انشاءالله خدا خودش کمکت کنه واقعا سخته خیلی سخت... من تو سونوی آخرم 37 هفته م یود خانمی ک داشت سونو میکرد گفت کیسه آب بیش از حد نرمال گفتم خطرناک همچین داد زد سرم ک نگو خدا ازش نگذره چون دلمو شسکت اومدم بیرون بغض کردم فرداشم سزارین شدم چون احتمال داشت بچم خفه بشه خدایی نکرده یا پدفوعشو بخوره یا .... خدایا شکرت ب معصومیت حضرت علی اصغر همه بچه ها رو سلامت کن 

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

عزيزم من همين الان براش قران ميخونم اگه هودت اميدوار باشي خدا بيشتر بهت اميد ميده به حرف هيچ ادم منفي گوش نكن فقط قران بخون سوره يس و زيارت عاشورا يه چيزي به دلم افتاد كه قران بخونم واسه نيني كوچولوت

احساساتي نشن ولي تا اين حدم رك و بيرحم ؟

وای دیوونه شدم به قراناشکام بندنمیادخدایابه حق موسی بن جعفرپسرکوچولوش وسالم برگردون...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

سلام دوستاي دلسوز و با محبتم خدا رو شكر خدا به دل شكسته من و شوهر و پسرم نگاه كرد و دعا هاي قشنگ و خواهرانه شما هم در حق من و خوانوادم مستجاب شد . رايان رو از ديروز بعداز ظهر از ICU به بخش منتقل كردن خدارو شكر حال عموميش خوبه و شير خودمو مي خوره هرچند به خاطر استرس اين مدت ، شيرم كم شده ولي بازم خدا رو شكر نمي دونيد چقدر لذت بخش بود وقتي دفعه اول دوباره از سينم شير خورد از اعماق وجودم از ته ته دلم براي تك تك شما تن سالم ،دل خوش و لب خندون آرزو مي كنم انشااله هيچوقت غم نبينيد و اگرم خداي نكرده تو زندگي مشكلي براتون پيش اومد آدمهاي دلسوز و با وجدان مثل خودتون سر راهتون قرار بگيره . مطمئنا همدرديها و همدليها و مخصوصا دعاهاي خواهرانه و مادرانتون در حق من و رايان به داد ما رسيد خدا خودش جواب خوبيهاتون رو بده .