2777
2789

سلام عزیزای دلم 🍀

امیدوارم حال دلتون خوب باشه، قشنگای من اگه موضوعی هست که توش به راهنمایی نیاز دارید یا سوالی چیزی دارید بپرسید با جون دل جواب میدم.

خوشحال میشم اگه چالش خاصی دارید توی مسیرتون بهم بگید تا بیشتر نسبت با شرایط بچه ها اگاه بشم🤗🍓

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

من هدفم فرهنگیانه نمیدونم چجوری بخونم که قبولیم تضمین باشه همش ذهنم درگیره😭😭پرش فکری دارم

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

تجربی هم هستم

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام احتمال قبولی فیزیو چقدره؟

سلام گلم فیزیو رتبه ی زیر ۷۰۰۰ منطقه ۲ میخواد و رشته ی قطبیه بستگی به عملکرد خودت توی طول سال و محلی که توش زندگی میکنی داره یعنی دیپلمتو از کدوم شهر داری

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

من هدفم فرهنگیانه نمیدونم چجوری بخونم که قبولیم تضمین باشه همش ذهنم درگیره😭😭پرش فکری دارم

عزیزم برنامه هفتگی بچین و درست رو بخون ، برای هر ماهت هدف تایین کن مثلا بگو این ماه ۴ فصل زیستو کامل میبندم یا اگر شرایطشو داری مشاور تحصیلی بگیر و تا جایی که عادت کنی باهاش پیش برو .

برای فرهنگیان اول کنکور خودت بعد نهایی بعد دفترچه فرهنگیان و در اخر محاصبه مهمه 

تلاش کن هنوز زمان مناسب رو داری ایشالا به خواسته ات میرسی

میشه کلی بگی برای کنکور خوندن چه جوری هسته

به طور کلی اگه مدرسه میری روزانه ۶ و نمیری ۱۰ ساعت باید درس بخونی یعنی تو طول یه روز باید ۳ تا ۵ تا از درسات رو بخونی و بسته به برنامه از ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا تست روزانه بزنی

به طور کلی اگه مدرسه میری روزانه ۶ و نمیری ۱۰ ساعت باید درس بخونی یعنی تو طول یه روز باید ۳ تا ۵ تا ...

مرررسی💚 

نمیدونم منظورمو چه جوری برسونم همون درس ها رو چه جوری بخونم همون جوری بخونم که برای امتحانا مدرسه میخونم یانه 😕

یک جور تلخ آرومم...                                                     https://daigo.ir/secret/71667746367 

مرررسی💚 نمیدونم منظورمو چه جوری برسونم همون درس ها رو چه جوری بخونم همون جوری بخونم که برای امتحانا ...

باید خیلی مفهومی تر و جزئی تر بخونی تا بتونی از پس تستای بر بیای عزیزم

یکی دوتا ازمون بذار‌جلوت یا چندتا تست ببین سوژه ی سوالا چیاس کم کم دستت میاد که چه جاهایی مد نظر طراحه و چطور باید بخونی

باید خیلی مفهومی تر و جزئی تر بخونی تا بتونی از پس تستای بر بیای عزیزمیکی دوتا ازمون بذار‌جلوت یا چن ...

یه دنیا ممنون عزیزم لطف کردی 💚💚 

یک جور تلخ آرومم...                                                     https://daigo.ir/secret/71667746367