خب چکار کنه طفلی بریزه تو خودش، خیلی هم حساسه واقعا نمیدونم چکار کنم و راه حلش چیه 😐
نمیدونم چند سالته شاید سن حساسی نباشی من تو ۱۵/۱۶ سالگی فهمیدم و همش درگیر دعوا و جبهه گیری و هزار تا چیز دیگه بودیم
الان تو ۲۳ سالگی دارم اثراتشو میبینم جدای از اون زمان که نابود شدم
فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم
چتاشو دیدم صحبت که میکنه باهاشون صداشونو داره خیلی میره بیرون پولاشم همشو خرجشون کرد یه ۹۰ میلیون تو ...
بابای من گوشیشو پاک میکنه زودزود ، همشون واسه پول میان سمتشون ، من به مامانم میگم برو مسافرت و یطکر وانمود کن کسی اومده تو زندگیت تا بخودش بیاد ولی نمیدونم واقعا چی جواب میده😔
نمیدونم چند سالته شاید سن حساسی نباشی من تو ۱۵/۱۶ سالگی فهمیدم و همش درگیر دعوا و جبهه گیری و هزار ت ...
حق داری ولی زندگی اکثر اوقات بر خلاق انتظارمونه و باید پوست کلفت باشیم،کلا تو هر سنی بفهمی پدر یا مادرت خطا کنن سخته چون بتی که از پدرمادر ساختی خراب میشه من خیلی وابسته پدرم هستم ولی باورت میشه داشتم فکر میکردم بمیره بهتره تا اون بت پدر داغون نشه و دل مادرم نشکنه😑 نمیدونم چه برخوردی کنم چون تو بچه ها فقط من نزدیکشونم