2777
2789

این خواهر شوهرم خیلی به همه چیز من گیر میده، بعد چند روز پیش خونه مادرشوهرم بودیم یه لباس حلقه ای پوشیده بود بدون سوتین که کامل همه چیزش معلوم بود هم از یقه هم از توی حلقه آستین، جلوی شوهرم و پدرش همینجور میگشت، بعد این آدم به من میگفت کفش سفید بیرون نپوش جلب توجه میکنه!! خیلیم ادعای مذهبی بودنش میشه، خیلی پشیمونم همون موقع یه چیزی بهش نگفتم، ولی میخوام بعدا دیدمش بگم اون لباس پوشیدنت درست نیست، برادر دیگه به دیدن اندام تناسلی که محرم نیست

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کن چیکار داری تو کار خودتو بکن کفش سفید هم بپوش خودتو درگیر این خاله زنک بازی نکن

اول عروسیمون بهم گفت داداش من خیلی غیرتیه نمیدونم چطور اومد با تو ازدواج کرد، چون مانتویی هستم اینو گفت

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

اول عروسیمون بهم گفت داداش من خیلی غیرتیه نمیدونم چطور اومد با تو ازدواج کرد، چون مانتویی هستم اینو ...

خیلیا همینجوری هستن بهش میگفتی غیرتی بودن ربطی ب این چیزا ندارم بهم اعتماد داره اهمیت نده اصلا بهش بره گمشه 

سینه فکر نکنم اندام تناسلی باشه هابله باید یه چیزی بهش میگفتی

بلاخره اندام جنسیه دیگه

اول عروسیمون بهم گفت داداش من خیلی غیرتیه نمیدونم چطور اومد با تو ازدواج کرد، چون مانتویی هستم اینو ...

بگو گوه خوریش به تو نیومده همه مث شوهر تو اوسکول نیستن فق ب چادری بودن توجه کنن شعور معیار مهم تریع

بگو گوه خوریش به تو نیومده همه مث شوهر تو اوسکول نیستن فق ب چادری بودن توجه کنن شعور معیار مهم تریع

واقعا، والا من مانتوییم ولی تا حالا روم نشده اونجور لباس بپوشم که همه جام معلوم باشه جلو برادرم

من جای تو بودم چیزی نمیگفتم .به جاش کفش سفیدمو میپوشیدمو رژ قرمز مو میزدم

نه باز ی چی میگه اون خواهر شوهره 

اول بایذ ی چی بهش بگه که دیگه جرعت نکنه زر زر کنه 

بازم میگم من باشم کلا پیش این آدم نمیرم