2777
2789

خانوما لطفا مسخره نکنین خوب راهنمایی کنین 

ب ترتیب چطور استفاده میکنن ( مام ، بادی اسپلش ، ادکلن) 

باید یکیشو بزنی یا همشو 

یه صلوات بفرس

بادی اسپلش اصلا ماندگار نیس

مام یا اسپری خیلی بهتره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام که کاراییش مشخصه 

بادی اسپلش هم برای خوشبو شدن بدن روی گردن ،دست ها و ...

ادکلن هم روی لباس مچ دست و گردن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بوش قاطی نمیشه؟

مکمل میخرم مثلا مام لیمویی باسه بادی اسپلشم ی چیزی تابستونی میگیرم اینو مثال گفتما 

بعدشم هم ادکلن رو ب لباس میزنم بادی اسپلش رو مستقیم روی پوست مام هم ک ربطی نداره دیگه

اگه خدا بخواد میشه 
یعنی ب ترتیب بوهاشون قاطی نمیشن

خب مام و بادی اسپلش برای بعد استحمام چرا باید بوشون قاطی بشه بادی اسپلش بعد نیم ساعت فقط خودت حسش میکنی در این حد ضعیفه

من اسپری ضد تعریق میزنم بعد هم بادی اسپلش 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .