2777
2789
عنوان

خدایی اینا چین آخه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 20 پست
بال بزن پرواز کن باهاش😂

خیلی بی ریختن

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر قسمت یه عضله داره هر عضله هم تمرین مخصوص رو اونا کار کن درست میشه احتمالا شبیه پسرا بدنسازی کار ...

ن اشتباه شد منظورم هیپ دیپه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
یا ۱۴۰۰ پیغمبر این دیگه چه صیغه ایه🤯😂

هیپ دیپ اشتباه شد

گودی بغل ران

باشگاه ایشالا یکی دو سال دیگه میرم الان بچم کوچیکه

ربطی نداره میتونی بچه رو بذاری پیش مادر یا مادر همسرت‌.

به نظرم ورزش رو رها نکن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ربطی نداره میتونی بچه رو بذاری پیش مادر یا مادر همسرت‌.به نظرم ورزش رو رها نکن.

آخه میگه هیپ دیپ درمونی نداره تو باشگاه هم بدنسازا دارن بعضا