2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم تنبلی تخمدان داره من نذاشتم به شوهرش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 19 پست
عین مرد ها ریش کرده بود ولی پریودش بهم نریخته بود

اول ازمایش هورمونی باید بره و سونو واژینال و...

بعد ببینه نظر دکتر چیه برا بارداری ایا مشکل داره یا نه؟

از ترس ناباروری خودشو زود گیر بچه داری نندازه. چند سالشه؟ وقت داره یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه خواهر زاده دارم طفلی هشت ساله ازدواج کرده متولد۷۴هم هست اینقد دوا و دکتر امپول برا بچه دار شدن زدن بهش یهش گفتم تا حالا شده یبار شوهرتو ببری دکتر شاید مشکل ازون باشه تو الکی داری خودتو داغون میکنی چون سونو میداد دکتر میگفت رحمت هیچ مشکلی نداره ب شوهرش میگه تو هم بیا بریم یه ازمایش بده بهش برمیخوره میگه باشه میام اما اگه روسیاه شدی  چی میرن دکتر ازمایش میده دکتر میگه واریکوسل داره مشکل از شوهرته اونحا شوهرش ضایع میشه چون ارثیه تو‌خانوادشون

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اول ازمایش هورمونی باید بره و سونو واژینال و...بعد ببینه نظر دکتر چیه برا بارداری ایا مشکل داره یا ن ...

حدود های سی سالش

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
من یه خواهر زاده دارم طفلی هشت ساله ازدواج کرده متولد۷۴هم هست اینقد دوا و دکتر امپول برا بچه دار شدن ...

ای بابا الان بچه دار شدن

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه