2777
2789

قضیه از این قراره 

هفته پیش اومدن کاملا سنتی 

ما خانوادمون کلا سنتی طور هستن 

مادرم چادری بابام کاملا سنتی 

حالا سر مهریه توافق نشده انگار گفتن زیاده 

پسره تو اتاق موقع صحبت گفته هر چی خانوادم بگن 

الانم میگن زیاده

مهریه ۱۱۴ 

پسره هم یه خونه میتونه رهن کنه یه ماشین تیبا داره 

شغل هم آزاد 

آهان ۳۱ سالشه 

خواهرمم همین سنه دو ماه فقط کوچیکتره 

عروسی سر جاشه 

جهاز هم گردن نمیگیرن 

چون میگن ما عروسامون همشون خودشون اوردن به دختر هم جهاز خودمون دادیم گردن داماد ننداختیم

نظر شما؟

آهان اول گفتم ما سنتی هستیم توضیحش اینه مادره پسره بی حجاب اومده بود 

حالا اینم فرق فرهنگیمون 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری به بقیه شرایطش ندارم که خیلی اوکی هم نیست ولی پسری که همون اول میگه هر چی خانواده ام میگن یعنی هنوز بلد نیست برای زندگی خودش تصمیم بگیره و برای هر چیزی خانواده اش باید نظر بدن

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.

حالا من شوهرم بیکاربود عاشق شده بودیم یه کلام گفتم ۳۱۳ تا گفتن مبارکه شد ۳۱۴ تا همین که می‌گفتیم بهم برسیم حله مهریه چیه 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

۱۱۴ تا که چیزی نیست که هرچی خانوادش بگن وا ازین شوهر درنمیاد

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

یاد خودم انداختی درست شرایطش عین مال من البته مال من دروغ گفته بود که خونه داره مال ننش بود ماشینم نداشت بنظرم اگر شما رسم دارین که کالا گردن داماد بندازین حتما از اول بگین که بعدا کشمکش نداشته باشین بعدم خونه نداره به درد نمیخوره ردش کن بره...

حالا این خوبه گفتن 114 تا مال من خانواده ی شوهرم نشستن شور کردن که چقدر مهریه من باشه یعنی ما خانوادگی آدم نبودیم اینا برای من تصمیم گرفتن انقدر بدم اومد میخواستم جرشون بدم بدترین روز عمرم بله برونم بود...

کاری به بقیه شرایطش ندارم که خیلی اوکی هم نیست ولی پسری که همون اول میگه هر چی خانواده ام میگن یعنی ...

ببخشید گوشیم اونوقت همش اخطار میداد اومدم بیرون از سایت

من میگم اونجور گفته که خواهرم نگه حتما ۱۱۴ تا پسره میگه مشکلی نیستا ولی خانوادمم مهمن

انگار میخواد خودشو بده نکنه 

بد نشه 

حالا من شوهرم بیکاربود عاشق شده بودیم یه کلام گفتم ۳۱۳ تا گفتن مبارکه شد ۳۱۴ تا همین که می‌گفتیم بهم ...

حالا الان راضی ای؟

یاد خودم انداختی درست شرایطش عین مال من البته مال من دروغ گفته بود که خونه داره مال ننش بود ماشینم ن ...

الان هر کسی خونه نداره 

خواهرمم شوهریه 

تیکه که گردن نگرفتن 

میگن رسم نداریم 

۱۱۴ تا هم قبول نمیکنن 

الانم خیلی ضایع هست زیر حرف بزنیم کمتر کنیم 

خواهرم میگه بجاش پسره خوشگله خوش قدو بالاس عیبی نداره 

من بهش میگم عجله نکنه

چمیدونم والااگه کاملا سنتیه هیچ حسی به هم ندارن رد کنه یکی دیگه بیاد ادم قحطی که نیست

چون پسره خوشگله و خوش قدو بالاس خواهرم چشم بسته رو همه چی 

الان هر کسی خونه نداره خواهرمم شوهریه تیکه که گردن نگرفتن میگن رسم نداریم ۱۱۴ تا هم قبول نمیکنن الان ...

آره بگو عجله نکنه مال من مامانی بود خیلی اذیتم کردن ببین اگر قبول میکنین بگین که عروسی باید بگیره بله برون خوب داشته باشه خلاصه بگو سرویس بگیره نگذره از هر چیزی که حقشه که فردا پس فردا پررو میشن میگن این که نمیخواد ما هم کاری نمیکنیم ببین ظاهر اول گول میزنه اما بعد تو زندگی اخلاق سگشو دید دیگه براش خوشگلی هیچی نیست...اصلا نداشته باشه نباید بیاد خواستگاری الان با این وضع میشه مستاجر بود؟