2777
2789

کسی بدی درحقمون کرد که یکباره زندگیمون ازین رو به اون رو شد من می‌تونستم انتقام بگیرم شرایطش مهیا بود ولی همه چی رو سپردم به خدا واینکارو نکردم خدا هم کاری نکرد حالا من پر از خشم ونفرت ام اسم طرف که میاد تیک عصبی میگیرم چی کار کنم این خشم ونفرت ازم دور بشه

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اگه یبار دیگ موقعیتش پیش اومد حتما تلافی کن تا اروم بشی بخدا که بسپاری هیچکاری نمیکنه با طرف

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

به این فکر کنید تهش خاکه و ابدیت در پیشه

خیلی فکر میکنم ولی اون بار روانی که این قضیه برای  من داشت خیلی خیلی زیاد بود

بدیش اینه وقتی تلافی نمیکنی 

طرف فک میکنه ترسیدی یا لالی

نمیدونه از خدا میترسم

وگرنه بد بودن راحت ترین کار دنیاس

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

اول از همه خودتو ببخش 

بابت کوتاهیات تلاش  نکردنات اشتباهاتت 

اینو درک کن که همه اشتباه داریم و کامل نیستیم پر  از کوتاهی و اشتتباهات ریز و درشتیم 

اگر قلبا خودت رو تونستی ببخشی دیگران هم میتونی ببخشی 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
چرا باید کینه رو از بین برد؟بذار کینه باشه ولی انتقام نگیر خدا میگیرهمنم از خیلی ها کینه دارم به هر ...

اخه خودم دارم عذاب میکشم

به خدا واگذارش نکن. صرفا ببخشش. و شب قبل اینکه بخوابی بگو خدایا من بخشیدمش به این امید که تو منو ببخ ...

اصلا نمیتونم ببخشم