2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا نه

250 بازدید | 3 پست

دوستان از اول تیر ۱۴۰۳ وام ازدواج گرفتم عروسیم هم زمستان ۱۴۰۴ فروردین ۱۴۰۳ عقد کردم جهازم رو خریدم و فقط سرویس چوبم مونده که داماد اول خونه بخره بعد میخرم با ۱۰۰ تومن نهایت ۳۵۰ میلیون مونده تو حساب میترسم طلا بخرم ، اگر همون اول طلا میخریدم ۱۰۰ میلیون سود داشت ، نمیدونم چرا میترسم بنظرتون چیکار کنم ؟ میخام ۲۰۰ میلیون طلای اب شده بخرم امروز ۱۰۰ بمونه تو حساب ۵۰ هم میدیم طلای زینتی

طلای زینتی رو بیخیال همه رو بده طلای آب شده نترس بخر ان شاالله برکت میکنه برات

میدونی خیلی تنهام بدون پشت و‌پناه با این پول هم باید جهازم کامل کنم هم حنابندان هم میخاد یکم برای مادرم بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی خیلی تنهام بدون پشت و‌پناه با این پول هم باید جهازم کامل کنم هم حنابندان هم میخاد یکم برای ما ...

خوب الان لازم نداری 

طلای اب شده بخر نگه دار 

زمانی که لازم بود بفروش هم سرویس چوب بخر هم به مادرت کمک کن و حنا بندون بگیر