2777
2789
عنوان

نزدیک اسباب کشی هستیم

121 بازدید | 9 پست

شوهرم میگه من اصلااااااااا نمیتونم کمک کنم اصلا

صبح تا شب میرم سرکار و تمام دیگه نمیتونم شب قشنگ میاد میشینه پای فیلم خیلی ریلکس

یعنی من داغونم هم وسیله ها رو میشورم هم بسته بندی میکنم هم زمان همون کابینت رو کامل تمیز میکنم و کارتن بسته بندی رو میذارم داخلش

که تو دست و پامون شلوغ نشه و به وقتش فقط یه دستمال کشی راحت باشه 

دیروز لوازم برقی ها رو دونه دونه برق انداختم کابینتشون رو همینطور گاز رو کشیدم بیرون پشتشو تمیز کردم کاشی ها شو برق انداختم هود رو تمیز کردم فیلترشو عوض کردم

کار خودمم هست تو خونه کار میکنم و کار انلاین دارم 

بچه کلاس اولی هم دارم ظهرها هم خودم باید برم دنبالش

درساش هم هست

یه بچه دوسال هم دارم

ناهار و شام ومرتب وتمیز کردن بچه ها هم که هست

تازه شبا میشینم خیاطی میکنم پرده ها اون یکی خونمون رو میدوزم

دیشب دکمه های ژاکت بافتنی دخترم تموم کردم

رژیمم هستم 

خدایی ذهنم داره میترکه

میترسم بمیرم دیگه

از بس کار میکنم

اما به شوهرم گفتم هر چی اینجا کمک نمیکنی هیچی نمیگم ولی برای تمیزی اون خونه باید کمکی بیاد

و هزینه شو بدی

من مسئولیت چربی و کثیفی ها خونه خودم رو قبول میکنم ولی خونه ای که دیگری گند زده رو نه

برام دعا کنین بتونم یه تنه از پس این همه کار بربیام

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خونه که هستی نیاز نیست تمیز کنی اون خونه میری تمیز کن و البته از شوهرت حتما کمک بگیر زن تنهایی تو اثاث کشی داغون میشه 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

مگه نمیخوای بری پس چرا اینجارو تمیز میکنی؟

خب اینجا رو باید تمیز کنم مستاجر میخواد بشینه تو این خونه 

گناه داره اینقدر تمیز کنه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
شما چقدر فعال و پرانرژی و مستقل و قوی هستی👏

عزیزم مرسی از محبتتون

سلام.داشتم یکی از تاپیکاتونو میخوندم راجعبه چادر و قفل بود،گفتم اینجا بپرسم

منم دقیقا شرایط شما رو دارم.بچه م یسالشه و خودمم چادری،یه روز تنها رفتم بیرون ،یحال داغونی بودم که بیا ببین.چادر پیچیده بود بهم ،بچه از یه طرف گریه میکرد،میخاستم شیر بدم یه وضعی بودم بیا ببین 

از طرفی هم ۲۰ساله عادت کردم به چادر.سردرگمم که چیکار کنم،البته نظرمه موقتی بعضی مواقع نپوشم

ولی کلا حس بدی ام به تصمیمم دارم

سلام.داشتم یکی از تاپیکاتونو میخوندم راجعبه چادر و قفل بود،گفتم اینجا بپرسممنم دقیقا شرایط شما رو دا ...

سلام الان من بچم بزرگ شده ۹۵درصد مواقع چادر میپوشم

گاهی برم خونه مامانم یا وسیله زیاد دستم باشه چادر نمیپوشم یا مسافرت یا پشت فرمون

اما یه مانتو خوب و موجه بگیر 

یه چادر راحت هم داشته باش

من چادر عبایی خریدم خیلی راحته

سلام الان من بچم بزرگ شده ۹۵درصد مواقع چادر میپوشمگاهی برم خونه مامانم یا وسیله زیاد دستم باشه چادر ...

اره چادرم از لبنانیاس

ولی چون بچه بغلمه یجوری به سرم فشار میاد که اعصابم بهم میریزه

پس میشه موقت کنار گذاشت

دمت گرم‌که انقدر با ملاحظه هستی 

خدا بهت سلامتی بده ناز

برای همین خونه هم باید کمک میگرفتی یعنی چی میاد میشینه فقط فیلم میبینه

خدمات زنگ میزدی زکی بیاد حساب کار دستش می اومد