2777
2789

میخوام جوجه ترش درست کنم 

برای پخت میخوام با ماهیتابه بپزم چقدر روغن لازمه ؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شمشیر از رو بستی اول صبح خواهر جان 😂😂

بآور کن هر چی میخوای جواب نمیدن

بی معرفتی

شرمنده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

به میزان لازم

عه جدی میفرمایید

نمیدونم‌هر قدر‌که‌میدونی‌لازمه‌

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

خیلی‌ها هنوز خواب هستن آخه والا گیلانی نیستم

ممنون جواب دادید 

آخه کسی که آشپزی بلد باشه خانم خونه است و الان بیداره

برعکسش کمه

نمیدونم‌هر قدر‌که‌میدونی‌لازمه‌

یعنی باید با روغن فراوان سرخ کرد مثل اکبر جوجه؟

عزیزم من چشمی با توجه به موادم میریزم 

مقدار نمیتونم بگم دقیق 

نگاه کن وسیله هات چه قدره 

همین که داخلش رب انار و رب گوجه وآب زعفران و پیاز و روغن و مرغ داره رو میگی ؟ 

اگر اینه من برای خودمون سه نفریم نصف استکان میریزم 

اواخر زود به زود هم بزن ته نگیره 

عزیزم من چشمی با توجه به موادم میریزم مقدار نمیتونم بگم دقیق نگاه کن وسیله هات چه قدره همین که داخلش ...

بله همون عزیزم ممنون

بله همون عزیزم ممنون

قربونت 

خیلی خوشمزه هست نوش جان 

بازم نگاه کن مواد خودت چقدره 

اولش که آب زعفران داره خب ته نمیگیره 

ولی اواخر نگاه کن اگر روغن کم بود با توجه به موادت میتونی اضافه کنی