دخترایرونی57 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64183 عنوان امیدوارم گیلانی ها حداقل معرفت جواب دادن داشته باشن 187 بازدید | 11 پست میخوام جوجه ترش درست کنم برای پخت میخوام با ماهیتابه بپزم چقدر روغن لازمه ؟ ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ 1403/08/23 | 08:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرونی57 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64183 شمشیر از رو بستی اول صبح خواهر جان 😂😂 بآور کن هر چی میخوای جواب نمیدنبی معرفتیشرمنده ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دخترایرونی57 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64183 به میزان لازم عه جدی میفرمایید ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دلسا1379 عضویت: 1399/04/13 تعداد پست: 7879 بآور کن هر چی میخوای جواب نمیدنبی معرفتیشرمنده خیلیها هنوز خواب هستن آخه والا گیلانی نیستم
۱۶۵۸ عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 3002 نمیدونمهر قدرکهمیدونیلازمه ⦇میدونیرسیدنِکِیقشنگه؟ بَعدجَنگیدن،بعدازسَختی،بَعدازاشک! اونوقتِکهازتهدلتمیگیآخیشارزششوداشت اونهَمهجنگیدن🌿👍⦈ ️
دخترایرونی57 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64183 خیلیها هنوز خواب هستن آخه والا گیلانی نیستم ممنون جواب دادید آخه کسی که آشپزی بلد باشه خانم خونه است و الان بیدارهبرعکسش کمه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دخترایرونی57 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64183 نمیدونمهر قدرکهمیدونیلازمه یعنی باید با روغن فراوان سرخ کرد مثل اکبر جوجه؟ ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
مامان،مهدیار2 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 9902 عزیزم من چشمی با توجه به موادم میریزم مقدار نمیتونم بگم دقیق نگاه کن وسیله هات چه قدره همین که داخلش رب انار و رب گوجه وآب زعفران و پیاز و روغن و مرغ داره رو میگی ؟ اگر اینه من برای خودمون سه نفریم نصف استکان میریزم اواخر زود به زود هم بزن ته نگیره
دخترایرونی57 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64183 عزیزم من چشمی با توجه به موادم میریزم مقدار نمیتونم بگم دقیق نگاه کن وسیله هات چه قدره همین که داخلش ... بله همون عزیزم ممنون ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
مامان،مهدیار2 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 9902 بله همون عزیزم ممنون قربونت خیلی خوشمزه هست نوش جان بازم نگاه کن مواد خودت چقدره اولش که آب زعفران داره خب ته نمیگیره ولی اواخر نگاه کن اگر روغن کم بود با توجه به موادت میتونی اضافه کنی