2777
2789

خیلی وقتا دلم میخواد ی دوست صمیمی داشته باشم برم باهاش گشتو گذار زنگ بزنیم بخندیم 

یا دردو دل کنم براش بدون اینکه قضاوت کنه درکم کنه و ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سن تو بودم دلم میخواست دوس داشته باشم بگم بخندم خوش بگذرونم  اما سواستفاده شد ازم از سادگیم الان عادت کردم کسی دورم نباشه حوصله ام رفته بلد نیستم چطور برخورد کنم دوس نگه دارم

دانشگاه یا جایی میری ؟ کلاسی چیزی بتونی دوس پیدا کنی ارتباط برقرارکنی کم کم قرار بذارید برید بیرون کافه پارک

منم سن تو بودم دلم میخواست دوس داشته باشم بگم بخندم خوش بگذرونم اما سواستفاده شد ازم از سادگیم الان ...

دانشگاه دوسه ماهه مرخصی گرفتم 

کلا ادم موجود اجماعی هس وقتی زیاد بمونه تو خونه و از هم سنو سالاش دور باشه افسرده میشه بیحس میشه

باشگاه میرفتم هر کی اونجا بود خودش کسیو داش زیاد ارتباط نمیگرف