2777
2789

دو نفر از نزدیکانم 

خیلی‌ دلم شکست 

سپردمشون به امام رضا 

خیلی مسخرم کردن به خاطر وزنم 

مگه من خودم خواستم اینطوری باشم😔💔

من همش چند کیلو اضافه وزن داشتم به خاطر مصرف پشت سر هم کورتون به خاطر یک مشکل جسمی تو دو سه ماه با وجود رژیم غذایی ۳۰ کیلو اضافه کردم😔💔

لعنت به کورتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم رو خیلی‌ شکستن 💔😔

عزیزم از حرف ها باید به صورت مثبت و تلنگر استفاده کرد در جهت بهتر شدن... اگه مشکلت قابل حل نبود باز یه چیزی ولی وقتی با رژیم حل میشه از اون حرف ها به عنوان محرک مثبت استفاده کن 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

غصه نخور عزیزم. مگه همه آدما کاملن. یکی موهاش کم پشته، یکی پیشونیش خیلی کوتاه یا بلنده، یکی چشماش ریزه، یکی بینیش بزرگه، یکی پوستش بده، یکی دندوناش کج و زرده، یکی خیلی لاغره یکی چاقه، یکی کوتاهه،یکی ضمخته، من خوش اندام ترین آدمارو دیدم از رو لباس دیدم حض کردم ولی بدون لباس حالم بهم خورده دیدمشون. بدنشون پر جوش سینه های آویزون. به هر حال گل بی عیب خداست. به خدا انقدر پشت منم گفتن موهاش کم پشته،اصلا اهمیت ندادم. یکم چاق بودم میگفتن هیکلت بده، به خدا الان لاغر کردم میگن مثل معتادا شدی.ولی من اهمیت نمیدم اصلا. عزیزم من با رژیم و ورزش هوازی تو سه ماه 15 کیلو لاغر کردم. منم قرصای اعصاب چاقم کرده بود قبلا. شما هم با یه رژیم سبک یا کم خوری و ورزش هوازی میتونی وزنتو کم کنی