2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بدجوری دلم رو شکست🥺💔

315 بازدید | 2 پست

موهای لعنتی هم اندازه دم موش هم نسیت خییییلی کم پشته حالم خیلی حالم بده خیلیییییی

امشب داشتم تلفنی با مادرشوهرم حرف میزدم بهم گفت موهات خیلی کمه و فلان ببین فلانی(دختر عمو شوهرم) چقدر مو داره ولی موهای تو خیلی ریزش داره برو دکتر و فلان. خیلی دلم شکست ولی اصلا به روی خودم نیوردم و باز خندیدم و ادامه دادم 

گفتم رفتم دکتر آزمایش هورمونی و ویتامین هم دادم اما خب چکار کنم مال واکسنه

خیر نبینن از وقتی واکسن کرونا زدم بدبخت شدم 

توروخدا بیایین بگین چکار کنم موهام پر بشه

اکستیشن دائم چطوریه ؟ ریزش مو نمیاره؟

دارم با گریه تایپ میکنم به خدا 

حالم خیلی خیلی بده

برام دعا کنید خوشبخت بشم🥲❤️خیلی هم دوست دارم یه روزی تیکر آبی زیر پستام باشه🥹

گریه چرا هممون از این تیکه ها از مادرشوهر شنیدیم  هیچکس بی عیب نیست همه ی مشکلی دارن فقط میتونی متاسف باشی واسه عقلو شعور مادرشوهرت 

بعدشم مادرشوهره دیگه میگردن میگردن ببینن نقطه ضعفت چیه از همونجا نیش بزنن

گریه چرا هممون از این تیکه ها از مادرشوهر شنیدیم هیچکس بی عیب نیست همه ی مشکلی دارن فقط میتونی متاس ...

آخه شوهرمم اوایل خیلی هی میگفت من موی بلند و پر دوست دارم برو دکتر و فلان بعدش من گفتم من همینجوریم میخواستی اون اول بگی مو برات خیلی مهمه تا بدونم

دیگه از اون موقع چیزی نگفته

من هنوز ۶ ماهه نامزدم از الان اینجوری میکنه...

یه راه کاری نداری عزیزم

برام دعا کنید خوشبخت بشم🥲❤️خیلی هم دوست دارم یه روزی تیکر آبی زیر پستام باشه🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.