2777
2789
عنوان

یک قاچ از تخیلات من🙃

220 بازدید | 2 پست

_ بانو میراندا؟

_چی شده عزیزکم؟

_دنیای بیرون چه شکلیه؟ یه جایی خارج از این دیوارا، اون سمت درختای بلند جنگل؟

_بیا اینجا کوچولوی من

دخترک کوتاه قامت با قدم های بلند خودش را به دایه اش رساند و از دامنش آویزان شد، میراندا او را بلند کرد و بر زانوهای خود نشاند

_ شاهزاده ی من، دنیای بیرون شبیه همون داستان هاییه که شب ها قبل از خواب باهم میخونیم، اونجا جای دزد ها و راهزن هاست، جایی که قول ها ی سنگی منتظر شکارهای بی دفاع و شبح ها در تاریکی در کمینن...

میراندا دستی به سر کودک نحیف در آغوشش کشید و ادامه داد:

_ اینجا، پشت همین دیوارهای بلند و در حفاظت همین جنگل تاریک جای شماست، جای مردمی مثل ما، در امنیت و دور از هر آنچه که می‌شناسیم و نمی‌شناسیم...،خب،  حالا دیگه وقت خوابه دختر کوچولو هاست

میراندا در حرکتی ناگهانی بلند شد و دختر کوچک را چرخاند و چرخاند و قهقهه ی او را به آسمان رساند

_شب بخیر عزیزکم، خواب های شیرین ببینی

دایه شمع ها را خاموش کرد و از اتاق خارج شد، اما آنجل کوچک به خواب نرفت، با تمام آنچه می‌دانست، با وجود هیولاها و خطرات در کمین، دختر کوچک داستان بازهم در آخرین لحظات هوشیاریش رویای خروج از حسارهای محصور کننده ی زندگیش را در سر می پروراند

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اینو خوندم خیلی قشنگه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.