2777
2789
واقعیه

من سه دوره استفاده کردم اصلا یه ذره هم صورتم تپل نشد

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم واسه تپل شدن صورته عزیزم منظورم اینه که من نه بدنم نه صورتم اصلا چاق نمیشم هیچی روم تاثیری ند ...

من منشی درمانگاهم طب سنتی داریم پودرچاقی داره خاستی برات ارسال میکننم گیاهی بدون هیچ عوارضی ۱۰۰درصد چاق میشی 

همینا ک ساشه ای هس ازشرکت بیز

بله ساشه ای دقیق یادم نیست بیست یا بیست و یکی داخلش هست .شرکتش رو نمیدونم ولی خیلی تعریف میکردن از تهرانم واسم میومد اگه تمایل دارید سر فرصت عکسشو میفرستم 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

روزی یک ساشه نصفش نهار نصف دیگش شام

دقیقا همینجور مصرفش بود میگفتن سریع جذب بشه با غذا میل بشه پودر هم هست یه پدر تقریبا شبیه رنگ گندم

۲۵ساشه هس اصل بدل دارن گلم

عکشو تا دو سه روز آینده واستون میفرستم حتما ببینید