2777
2789
عنوان

یعنی بچه دار نشم

709 بازدید | 32 پست

من ۲۴ سالمه شوهرم تا الان ماهی ۶۰ تومن حقوق داشت از دوتا کارش الان تا ۴ ماه اینده از دوتا کارش بیکار میشه خودمم حدود ۵تومن حقوق داشتم که اونم کنسل شد یعنی اگه شوهرم منبع در امد پیدا نکنه ما اصلا چهار ماه اینده صفر میشیم و هیچی نداریم فقط حدود ۳۰ تومن پس انداز داریم که گذاشتیم واسه بچه دار شدنمون من ژنتیکی سابقه یائسگی زود رس داریم یعنی اگه تا ۲۶ باردار نشیم دیگه احتمال بارداریمون خیلی کم میشه جوری که خالم ۲۹ یائسه شد اللن دکتر بهم گفته ذخیره تخمدانت خیلی کمه و حتما باید طی چند ماه اخیر حامله بشی چون قبلا هم حاملگی پوچ داشتم ولی چون شوهرم بیکار میشه از یه طرف میگم اگه با این شرایط من چجور حامله بشم چجور بتونم از پسش بر بیام میدونم شوهرم عرضه داره و حتی شده کارگری کنه پول در میاره ولی خب میترسم نتونیم اونطور کامل از پسش بربیایم و شدمنده بچه بشیم اگه ام نیاریم میترسم تا عمر دارم پشیمون بشم که بچه نداریم چون تخمدان سمت چپم کامل تحلیل رفته و دکتر میگه باید زودی اقدام کنین

ولی چون بیممون قطع میشه اونم استرسم میده قبلا میگفتم بیمه تکمیلی دارم بهترین لیمارستان میدم بهترین کارارو میکنم الان میترسم شرمنده خودم و بچم شم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا اصلا بدجوری استرس دارم

ت بچه دار شو ان شاالله همسرتم شغل خوبی ب دست میارع نزار برچسب نازا بودن بخوره ب پیشونیت

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

عزیزم تو فقط فکر خودت باش و زمان رو از دست ندهبا اومدن بچه برکت میاد و انگیزه میده به همسرت برای کار ...

نمیدونم میترسم جفا کرده باشم در حق بچم یه چیزی دلم بخواد نتونم بگیرم یا ازمایشی نیاز باشه نتونم پرداخت کنم 

ت بچه دار شو ان شاالله همسرتم شغل خوبی ب دست میارع نزار برچسب نازا بودن بخوره ب پیشونیت

همسرم شغلش جوریه که کار میتونه پیدا کنه ولی کارش میفته راه دور اریت میشیم من باید تنها بمونم 

چون میگی شوهرت عرضه داره پول دربیارهچرا بچه دار نشی حتما اقدام کنیائسه بشی پشیمون میشی

اره پول در میاره عزیزم ولی راه دور میشه کارش اونوقت خودم اذیت میشم تنهایی باید بار حاملگیو بکشم 

مهم عرضه کار کردن و پول در آوردنه ک شوهرت دارهچرا بیکار میشه؟

چون شرکتشون داره منحل میشه و اینکه یه اداره برشون نیمه وقت کار میکرد اداره ام کارو میده بخش خصوصی ولی اشنا داره که بتونه مثلا ماهی ۷ ی

تا ۸ در بیاره 

سلام عزیزم حتما اقدام کنید و بدونید قطعا خدا بزرگتر از اون چیزی هست که ماها فک میکنیم به خودش توکل ک ...

دیگه تنها راهم همینه باید اقدام کنم انشالله خدا نگاه میندازه به دل ما