2777
2789
عنوان

بچه ها راهنمایی میخوام

63 بازدید | 10 پست

سلام دوستای خوبم میشه راهنمایی کنید چجوری حالمو خوب کنم   کمکم کنید تا از حالت روانی بد در بیام یا یه کارایی بگید که با انجامشون حالتون خوب میشه یا ذکر و چله و دعایی برا خوب شدن حالتون انجام میدید  کلا هر چیزی هر کاری

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

عزیزم تنها راهش اینه همینجور که ذهنت با افکار منفی مرتب مورد حمله قرار میگیره و باعث حال بدت میشه شما هم مرتب با دعا و افکار مثبت مشغولش کن ،این نیست که ی بار ی دعا یا ذکر رو بگی و تموم مرتب باید با افکار منفی مقابله کنی 

عزیزم تنها راهش اینه همینجور که ذهنت با افکار منفی مرتب مورد حمله قرار میگیره و باعث حال بدت میشه شم ...

هر کاری میکنم باز برمیگردم به حالت اول تازه خیاطی هم میکنم بیکار نیستم صبا پیاده روی میرم بازم بی حالم

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری میکنم باز برمیگردم به حالت اول تازه خیاطی هم میکنم بیکار نیستم صبا پیاده روی میرم بازم بی حا ...

میگم که مرتب باید اینکار رو انجام بدی 

خودم افسردگی شدید رو بدون دکتر و دارو درمان کردم

نماز و قرآن میخونی؟

میگم که مرتب باید اینکار رو انجام بدی خودم افسردگی شدید رو بدون دکتر و دارو درمان کردمنماز و قرآن می ...

ممنونم عزیزم     آره نماز و قرانم میخونم ولی باز انگار حالم بده

ممنونم عزیزم آره نماز و قرانم میخونم ولی باز انگار حالم بده

میدونم مشکلت چیه 

عزیزم نمازت رو بهتر بخون برااینکه تاثیر نمازت بیشتر بشه وبه ارامش برسی لغات عربیش رو درست تلفظ کن تو نت هستش

واینکه معنیشونو حفظ کن و هر بار که تونماز میگی تمرکز کن وبدون داری باچه کسی حرف میزنی

باورت وایمانتم قوی کن 

میدونم مشکلت چیه عزیزم نمازت رو بهتر بخون برااینکه تاثیر نمازت بیشتر بشه وبه ارامش برسی لغات عربیش ر ...

ممنونم   چشم  ولی واقعا همش احساس میکنم کمبود دارم و حالمو بد میکنه

میخوای شخصی صحبت کنیم شاید بتونم بهتر راهنماییت کنم

موردی نداره🌹

کمبود عدم ایمان قلبی به خداست گلم خدارو بیشتر درک وباور کن مشکلت حل میشه کشیدم که میگم

انشاءالله