الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل
شما که هفته های اولید تغییری تو شکمتون احساس نمیکنید ؟من فکر میکنم خیلیی بزرگ نشده باید اوایل اذر برم سونو ان تی
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل
اتفاقا من فک میکنم زیادی بزرگ شده منم سه شنبه باید برم سونو
به نظرت من 11 اذر که برم 12 هفته و پنج روزم میشه دیر یا زود نیست ؟
دکترم گفت نهایتا این موقع برو
اتفاقا من فک میکنم زیادی بزرگ شده منم سه شنبه باید برم سونو
وزن هم اضافه کردی؟