سلام به همگی ،کسی بوده ازین دمنوشها استفاده کرده باشه؟میخوام ببینم واقها اینهمه تبلیغات درموردش درسته؟من برای لاغری میخواستم و تو دوران شیردهی هم هستم ممنون میشم کسی اطلاعاتی بده
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
حتي ذره اي تاثير نداره.... حتي يك گرن هم كم نميكني....
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میخوای لاغر بشی سَویق جو بخر روزی ناشتا یک قاشق بخور. از عطاری یا طب سنتی معتبر بخر. من اثر سویق جو رو توی دو تا همسایه هام دیدم شکمشون کوچیک شده. توی خونه هم شنای سوئدی برو تا میتونی . فامیلای شوهرم بعد از زایمان این کارو میکنن همه شکماشون خیلی خوبه.