2777
2789
عنوان

دمنوشهای نیوشا

| مشاهده متن کامل بحث + 30175 بازدید | 37 پست
چه عوارضی ! پس چرا من الان سالمم و باردار؟

بدن هر کی متفاوته بخاطر گرمی زیاد بعضی دمنوشا حالش بد شده بود 

ممکنه رو بدن شما جواب داده باشه 

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن هر کی متفاوته بخاطر گرمی زیاد بعضی دمنوشا حالش بد شده بود  ممکنه رو بدن شما جواب داده باشه ...

قطعا مشاوره سلامتی که بهش داده اگاه نبوده متاسفانه 

خیلی زود سی سالم شد ... 

سلام من بعداز تحقیقات یه مطالبی رو پیدا کردم گفتم بفرستم شاید به درد خورد:

با دمنوش چجوری میشه لاغر شد؟🤔

کلا شما برای لاغر شدن،به دو چیز نیاز دارید،

1-کاهش کالری دریافتی روزانه

2-افزایش  کالری سوزی و متابولیسم و چربی سوزی

حالا شاید بپرسید با دمنوش های نیوشا چطور این دو عمل انجام میشه؟

✅1-کاهش کالری دریافتی:

که با کاهش اشتها صورت میگیره،

تو پک لاغری نیوشا دمنوش هایی مثل 🌿"چای سبز نعنا فلفلی"🌿 اشتهای شما کم میشه، حجم معده تون کوچیک میشه و میل به ریزه خواریتون کم میشه😊

و یا دمنوش 🍓ریز میوه های قرمز🍒 که سرشار از فیبره و از این طریق به کاهش اشتهای شما کمک میکنه

✅2-افزایش متابولیسم،چربی سوزی و کالری سوزی:

کلا چای سبز ،باعث افزایش متابولیسم و لاغری میشه و این خاصیت چای سبز اثبات شده ست،

حالا برخی دمنوش های نیوشا مثل: 🌱چای سبز آلوورا و عسل🌱

☘چای سبز رزماری و گل محمدی☘

🌿دمنوش حس خوب زندگی🌿

و ...

باعث تنظیم و افزایش متابولیسم بدنتون میشن و باعث تسریع لاغریتون میشن🙂

برخی دمنوش ها هم مثل 

🔵"چای سیاه بلوبری(تمشک آبی)"🔵

🔴"چای سیاه کرن بری"🔴 و ...

قاتلین چربی های شکم و پهلو هستن به خاطر ملح منگنز(Mn) که داخلشون هست.

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

🎴🍃 اگر میخواهید بهتر لاغر شوید:

🕖 بین ساعت 7 الی 9 صبحانه

🕑 بین ساعت 1 الی 2 وعده ناهار

🕕 بین ساعت 5 الی 6 عصرانه سبک

🕗 قبل از ساعت 9 شب وعده خیلی سبک میل کنید

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

🍃  فوائد بعضی ادویه هادر دمنوشها :

#زعفران

مسکن و ضدسرفه،افزايش اشتها 

#زردچوبه:

ضدسرطان،ضداستخوان درد 

#زنجبیل:

تقویت معده،افزايش سوخت و سازبدن 

#دارچین:

ضدتب وضدسرفه،كاهش قندخون

سلام من بعداز تحقیقات یه مطالبی رو پیدا کردم گفتم بفرستم شاید به درد خورد: با دمنوش چجوری میشه ل ...

بله دقیقا منم منظورم همینه تحقیق کنید به نتیجه برسید منم تحقیق کردم به نتیجه رسیدم ! و خودم تو همین کارم کلاساشو رفتم کد دارم از طرف شرکت 

خیلی زود سی سالم شد ... 

سلام  من به توصیه یکی از دوستان که اینجا سایت خانم همتی پوررو گذاشته بودن رفتم تحقیق کردم دیدم مدرک تحصیلیشون تغذیه است و مربی و مشاور برتر نیوشاست ، سایتشون هم معتبر بود و درگاه بانک داشت اما هیچکدوم از سایتها و نماینده ها مثل ایشون کار نمیکردن و ازشون دمنوش نیوشا رو خرید کردم خوشبختانه خیلی عالی جواب داد از اولشم صادقانه گفت تا 40 روز باید صبر کنی یه روزه لاغر نمیشی باید مدام تا آخر بخوری من با پک 80 روزه خانم همتی پورتونستم ۸کیلو کم‌کنم خیلی خوشحال و راضیم هر روز دعاش میکنم

شمارشون رو واستون میذارم 09125677634

سایتشونم که همون نیوشانت http://newshanet.com