2777
2789
عنوان

همسایمون دیدم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 120 پست

چرا همه گفتن برادر یا دایی؟! 

آخه کدوم برادری با خواهرش اینجوری هستش اونم تو بازار 

والا زن و شوهر ها هم تو بازار و خیابون اینجوری نمیچسبن به هم نهایتاً دست همو بگیرن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد این داستان از امام علی (ع) افتادم....یکی میاد به امام میگه یه زن و مرد تو یه خرابه ای دارن گناه میکنن...بیاید مجازاتشون کنید....بعد امام هم میگه بریم.....وقتی میرسن اونجا،میبینن خرابه در نداره...حضرت عباشو در میاره و آویزون میکنه مثل پرده به درگاه اون خرابهه....و میگه بریم...شاید اینا فردا توبه کنن و اون آدمی که الان هستن نباشن.....

من جای تو بودم اصلا روم نمیشد برم جلو...شما رفتی سلامم دادی....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یاد این داستان از امام علی (ع) افتادم....یکی میاد به امام میگه یه زن و مرد تو یه خرابه ای دارن گناه ...

من اصلا قصد ندارم ب اطرافیان یا همسر طرف بگم 

خودم عمدا سلام کردم ک بفهمه خیابونه شاید یکی دیگه هم ببیننش یه تلنگری بخوره 

چی از زمان آقام علی مونده ک توبه بمونه؟از وقتی هم اومدم بالغ برا هزار بار گفتم خدا ب راه راست هدایتش کن 

وای ترسیدم چه ترسناک

منو تصور کن چی شدم اونجا 

همه میگن ب تو چه،بله بمن ربطی نداره خودم تو جایگاهی نمیدونم برم ب اطرافیانش بگم 

حالم میگم ک چیشدم برا بار اول روبرو میشدم با همچین صحنه ای و شوکه شدم