2777
2789
عنوان

بنظرتون با مادر شوهرم برم یا نه😕

196 بازدید | 19 پست

سلام 

من حدودا یک سال نامزد بودم توی این یک سال نه خواهر شوهرم و نه مادر شوهرم حتی یک بارم به من یه پیام یا زنگی نزدن هیچییی

دو هفته پیش عقد کردیم هنوزم مادر شوهرم بهم هیچ زنگی نزده که احوالمو بپرسه 

حتی خونشون تو کل این دوران یک بار رفتم که اونم دعوت کل خانواده کردن 

ولی حضوری که همو میبینیم باهم خوبیم مشکلی نداریم از همم دلخور نیستیم 

حالا جمعه عروسی دعوت کردن مادر شوهرم به شوهرم گفته که واسه عروسی به زنتم بگو با خودت بیارش 

به نظرتون چیکار کنم برم یا نه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا شمارو دعوت کردن با شوهرت

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

مدلشونه 

برو

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

شاید کلا اهل تماس تلفنی نیستن 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

اگه کارت دعوت دادن برو اگه ن خودتو سبک نکن ،خودتم چیزی نگو ،ب شوهرت بگو بهشون بگه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

نه ما تا سر زندگی نرن جدا دعوت نمیکنن

خب  پس برو حتما بعدم رفتی خیلی تحویلشون بگیر 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔