2777
2789

حقیقتا امروز داداشم وقتی اومد خونه یه موضوع عادی پیش اومد واسه حرف‌زدن بعد همینطور مامانم و داداشم داشتن حرف میدن منم راجب موضوع یچی گفتم

بعد شد و خرف من با حرف مامانم یکی نبود مامانم اومد مثلا بگه که حرف من درسته منم فردا امتحان فیزیک دارم گفتم باشه مامان ول کن بابا دارم درس میخونم 

بعد همین شد شروع دعوا و بحث که مامانم هی داشت میگفت منم هرچی میخواستم بگم اصلا نمیذاشت حرفم تموم شه فقط صداشو می‌برد بالاتر گفتم ببخشید خب و فلان گفت نمیبخشم

آخرشم گفت دیگه کاری به کارت ندارم تو واس خودت زندگی کن من واس خودم

منم پاشدم رفتم حموم کلی گریه کردم چشمام قشنگ قرمز شد پاشدم اومدم بیرون دیدم خیلی عادی داره با داداشم میگه میخنده منم اعصابم واقعا خورد شده حتی الان تمرکز نذارم واسه امتحانم بخونم...میگم دیگه کشش ندم برم مثلا یه معذرت خواهی چیزی کنم تموم شه ولی نمیدونم چجوری!؟ تروخوداااا کمکم کنین!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن  فعلا برو درستو بخون و مثل اون بیخیال باش ، قتل که نکردی، نظرت فرق داشته ، خیلی درگیر کردی ذهنتو ، هم گریه کردی و ... اون که انگار زیاد ناراحت نشده پس تو هم ناراحت نباش ،شاید جدی نبوده 

برو درستو بخون خودش یکساعت دیگه دلش برات تنگ میشه.

من اینجور موقعها میرفتم بوسش میکردم میگفتم حالا منو که دوست نداری ولی بیا ماچت کنم اونم میگفت دوستت دارم اخلاقتو دوست ندارم تموم میشد میرفت.  

مامان من هنوزم که سنش دیگه بالا رفته اگر خلاف نظرش نظر بدی اعصابش خرد میشه دعوا میکنه

چقد از مامانای اینشکلی اعصابم خراب میشه مادر منم اینشکلی بود سر چیزای علکی دعوا راه مینداخت و الکی الکی صداشو میبرد بالا چرا؟ چون میدونه حق با اون نیس 

تنها راهکاری هم ک پیدا کردم فقط سکوته 

ولش کن فعلا برو درستو بخون و مثل اون بیخیال باش ، قتل که نکردی، نظرت فرق داشته ، خیلی درگیر کردی ذه ...

والا اینطور که معلومه جدیه چون منو به چپشم نمیگیره

منم واقعا یه اخلاق بدی که دارم نمیتونم بیخیال باشک خود به خود ذهنم درگیر میشه الان ساعت ۶ عه هنوز سه صفحه از امتحانمم نخوندم چون نمیتونم تمرکز کنم فعلا دنبال یه راهم برم معذرت خواهی تمومش کنم بیا بشینم درس بخونم🥺 

برو درستو بخون خودش یکساعت دیگه دلش برات تنگ میشه. من اینجور موقعها میرفتم بوسش میکردم میگفتم حالا ...

آخه میدونی مشکل کجاست ؟ مشکل اینه که همیشه تو اینجور بحثا مقصر من میشم منم واقعا اونجور آدمی نیستم برم پیش این و اون بنالم که حالم بده و فلان و چون بقیه هی هرچی میگن من هیچی نمیگم من همیشه میشم مقصر:)

چ دل مهربونی دارین❤️ یاد من قدیم خودم افتادم🥺

ولی مهربونی چیز خوبی نیست اصلا نیست فقط باعث میشه ازت سواستفاده بشه خودمو خیلی از دور و اطرافیانم میگن مهربونم ولی اصلا از این خصلت خوشم نمیاد چون همه ضربه هایی که خوردم از همین بود...

والا اینطور که معلومه جدیه چون منو به چپشم نمیگیره منم واقعا یه اخلاق بدی که دارم نمیتونم بیخیال باش ...

خوب اگه توی بحث صداتو بردی بالا یا حرف توهین آمیز زدی که فکر می‌کنی نباید برو از همون معذرت بخوا دیگه ،مثلا بگو ببخشید که صدامو بردم بالا یا فلان حرفو زدم ، یا بگو ببخشید شما تجربت بیشتره فکر کنم این مورد رو درست میگفتی ،ولی در کل برای نظری که دادی معذرت نخوا، چون حق داشتی نظر خودتو بگی 

خوب اگه توی بحث صداتو بردی بالا یا حرف توهین آمیز زدی که فکر می‌کنی نباید برو از همون معذرت بخوا دیگ ...

صدامو بالا نبردم فقط چون گفتم ولش کن میگه هرچی میخوای میگی بعد من میخوام حرف بزنم میگی ولش کن و از اینجور چیزا فقط امیدارم به خیر و خوشی تموم شه