2777
2789

بخدا اگه میشد فرار میکردم

میترسم پیدام کنه

میترسم بلایی سرم بیاره

میترسم بچهامو با افکار پوسیده ی خودش بزرگ کنه

میترسم تا اخر عمرم با ترس زندگی کنم

چیکار کنم؟

ای که مرا خوانده ای،راه نشانم بده🥲🤍

روانشناس

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه بدترو وقتی کردی که از همچین آدمی حامله شدی .

منم درگیرشم .فقط مالی محدودم وگرنه میرفتم ی شهر دور 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه موردشو بگم

ما طبقه پایین مادر شوهرم زندگی میکنیم

ظهر تازه اومده بود

من تونیک و لگ تنم بود مشغول جاروبرقی زدن بودم

برادرِ گاوش با ناخن دو تا زد روی در و اومد تو 

منم طبق معمول از ترس زیون شوهرم بدوبدو رفتم اتاق لباس بپوشم برادرش نبیندم

قیامت راه انداخت روانی   گیر داده که تو میخوای ما رو به حون هم بندازی میخوای با برادرم دست به یقه شم

میگه تو خونه باید بیس چهاری با حجاب بگردی

تو خونه خودم حق ندارم تونیک بپوشم

بخدا رد دادم چیکارش کنم

اشتباه بدترو وقتی کردی که از همچین آدمی حامله شدی .منم درگیرشم .فقط مالی محدودم وگرنه میرفتم ی شهر د ...

اره...

همین که ازدواج کردم گفت باید بچه دار شیم

خیلی بچه بودم ۱۸_۱۹ سالم بود کسی و نداشتم راهنماییم کنه

الان دوتا بچه کوچیک دارم🥲

تو چرا

اره...همین که ازدواج کردم گفت باید بچه دار شیمخیلی بچه بودم ۱۸_۱۹ سالم بود کسی و نداشتم راهنماییم کن ...

منم مشکل شما رو دارم فک میکنه عالم و آدم به من چشم دارن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

منم مشکل شما رو دارم فک میکنه عالم و آدم به من چشم دارن

دقیقا 

دیوونه شدم هیچ راه خلاص شدنی ندارم

همیشه امید داشتم اما خسته شدم دیگه ده ساله دارن عذاب میکشم

جدیدا به خودکشی فک میکنم منی که اون همه از مرگ میترسیدم الان فک میکنم فقط اون میتونه ارومم کنه