2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون بازم برم سر قرار یا بیخیال بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 48 پست
نمیگم راه نده میگم شما پیش قدم نشو یااینکه خیلی بش فکر نکن بزار خودش برات اتفاق بیوفته

من به خدا پیش قدم نمیشم اینا خودشون منو میبینند بعد میان التماس که میخوایمت و فلان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بقیه دخترا چجوری دارن ازدواج میکنند؟😪سنتی هاهم که یا مادراشون نمیزارن یا خودشون ایراد میگیرن

حالا عجله نکن ،، ببین ازدواج همیشه سر وقتش خو ش اتفاق میوفته و اینکه ببین چرا پا پس میکشن اگ چاقی برو باشگاه لاغر کن اگر پوستت مشکل داره ب پوستت برس تیپت اگر مشکل داره درستش کن رفتار همه چی دیگه 

خاستگارام که نمیدونم چون نمیگن کهپسرا هم بازم نمیدونم😑یکیشون گفت درگیر نفر قبلی امیکیشون گفت ممت کو ...

عزیزم حالا قرار نیس همه ازت خوششون بیاد اون دو مورد هم که گفتی دلیل هاشون و بهتر که رفتن به نظرم با طرز فکری که دارن بعد اینکه انقد ذهن تو درگیر نکن زندگی همش پیدا کردن یه نفر نیس کلی هدف های دیگه هس برای رسیدن به اون ها تلاش کن هرچی موقعیت اجتماعی بهتری داشته باشی شانس اینکه پارتنر بهتری هم داشته باشی بیشتر میشه به وقتش اونی که باید سر راهت قرار میگیره

من خاستگار زیاد دارم شاید هفته ای ۳ الی ۴نفر زنگ میزننداز ۲۰سالگیم تا الانکه ۴ساله بینشون ۲۰نفرو رفت ...

عزیزم چجوری هفته ایی این همه خواستگار داری یعنی سرکار میری کجا میری کسی معرفیت میکنه؟؟من سالی یکیم ندارم😂🥴

عزیزم چجوری هفته ایی این همه خواستگار داری یعنی سرکار میری کجا میری کسی معرفیت میکنه؟؟من سالی یکیم ن ...

سرکار میرم زیاد

زیادم توی اجتماع هستم و رفت و آمد دارم

به خودمم میرسم تیپمم متوسطه نه بی حجابم نه خیلی باحجاب

خانوادمم خوبن معرف زیاد هست

خودمم نمیدونم چرا این همه زنگ میزنند و نمیشه🥲🤦‍♀️

اصلا همین منو بیشتر ناراحت میکنه

اگه کم بودن و نمیشد باز آروم تر از الان بودم

عزیزم حالا قرار نیس همه ازت خوششون بیاد اون دو مورد هم که گفتی دلیل هاشون و بهتر که رفتن به نظرم با ...

من هرچی بیشتر درس میخونم و بیشتر کار میکنم برا پسرا کیس بدتری میشم

هرکی میاد سمتم میگه یکیو میخوام نره سرکار و درس نخونده باشه و زنو چه به کار کرذن زن باید بشینه خونه بچه بزرگ کنه و ارامش بده😭