2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون بازم برم سر قرار یا بیخیال بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 48 پست
برای خودت احترام قائل نیستی ک هرمی باشه فقط میخوای بگیرتت تو نباید قبول کنی بعد میگی ۹۰درصد اونا نخو ...

خوب وقتی اونا کنسل کردن چی بگه؟ بگه من راضی نبودم؟ کسی که هفته ای ۴ تا خواستگار داشته و بیشتر کنسلی از سمت خواستگاراس باید علت رو پیدا کنه شاید با بررسی علت و اصلاحش مشکل حل بشه بالاخره ۲۰ تا خواستگار که همه بی دلیل فرار نمیکنن قطعا از دور مورد خوبی هست که این همه خواستگار داره اما یه مشکل جزیی هست که پسرا رو فراری میده 

اینه چون نقش تو بنمود راست 

خود شکن ایینه شکستن خطاس 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

خب میگی اونا نمی پسندن ببین بیشتر رو انتخابات فکر کن خب شما هفته ای سه تا خواستگار داری سر قرار رفتن ...

خب سنتیا نمیشه منم رو میارم به مدرن ها😂

ایناهم که زنگ میزنند تاحالا هیچکدومو نخواستم حالا بعضیارو به خاطر اصل و نصبشون رفتم دیدم ولی بازم دوست نداشتم ولی اونا پیش دستی کردن و زنگ نزدند

حالا باز پسرا که خودم میرم سر قرارو بهشون حس دارم خوسم میاد ازشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتی اونا کنسل کردن چی بگه؟ بگه من راضی نبودم؟ کسی که هفته ای ۴ تا خواستگار داشته و بیشتر کنسلی ...

صد البته من سوال اسی رو اولش متوجه نشدم باید ببینه کدوم رفتارش باعث این میشه یا شاید شرایط خانوادگی همه اینا تاثیر گذاره 

خب مشکل شون چی بوده که ادامه ندادن؟ خودت از کسی خوشت اومده صد در صد؟

خاستگارام که نمیدونم چون نمیگن که

پسرا هم بازم نمیدونم😑یکیشون گفت درگیر نفر قبلی ام

یکیشون گفت ممت کوچیک بود

یکیشون گفت املی نزاشتی دست بهت بزنم

بقبشونم هیچی نگفتن یهو رفتن