2777
2789

تاحالا خاستگار هم زیاد راه دادم هم زیاد رفتم حدودا ۲۰تایی میشن

خودمم سز قرار با پسرای زیادی رفتم برای دوستی و اینا

هیچکدوم نشدند

۹۰درصد اونا نخواستن

۱۰درصد من

به نظرتون کلا بیخیال این قضیه بشم یا ادامه بدم؟

فکر کنم کلا این چیزا برای من نیست(ازدواج و عاشقی و اینا)

اینا نشونه نیست از سمت خدا؟که توی قسمت همچین چیزی نباشه؟

یا بازم ادامه بدم و برم شاید یکیشون گرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم بسپر به زمان خودت رو درگیرش نکن خودش به وقتش اتفاق‌ میوفته

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
ادامه بده ، ببین بیشتر واسه چی کنسل میکنن اگه منطقیه دلیلشون همون مورد رو تو خودت اصلاح کن حالا چ ظا ...

اخه نمیگن که

بهونه الکی میارن یا کلا دیگه غیبشون میزنه ازشون خبری ندارم

اگه میگفتن خوب بود

برای خودت احترام قائل نیستی ک هرمی باشه فقط میخوای بگیرتت تو نباید قبول کنی بعد میگی ۹۰درصد اونا نخو ...

من خاستگار زیاد دارم شاید هفته ای ۳ الی ۴نفر زنگ میزنند

از ۲۰سالگیم تا الانکه ۴ساله بینشون ۲۰نفرو رفتم دیدم شده ارزش قایل نبودن؟

برای خودت احترام قائل نیستی ک هرمی باشه فقط میخوای بگیرتت تو نباید قبول کنی بعد میگی ۹۰درصد اونا نخو ...

منظور از ۹۰درصد خاستگارامند که دیگه زنگ نزدند

بعدم من کسیو نخوام نمیرم ببینمش

از قبل روش فکر میکنم

من خاستگار زیاد دارم شاید هفته ای ۳ الی ۴نفر زنگ میزننداز ۲۰سالگیم تا الانکه ۴ساله بینشون ۲۰نفرو رفت ...

خب میگی اونا نمی پسندن ببین بیشتر رو انتخابات فکر کن خب شما هفته ای سه تا خواستگار داری سر قرار رفتنتون دیگه چیه ؟

خب اخه خاستگار راه ندم یا هیچ پسریو راه ندم توی زندگیم چجوری میخواد بیاد توی زندگیم

نمیگم راه نده میگم شما پیش قدم نشو یااینکه خیلی بش فکر نکن بزار خودش برات اتفاق بیوفته

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔