2777
2789
عنوان

کسی دقیق میدونه چهل روز گناه نکنیم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کامل که نمیدونم.فقط میدونم آقا بود و استاد داشت.گفت چند بار چله نشینی کرده.توبه واقعی...نماز و ذک ...

من قبلااین کارو کردم خواب بهجتو دیدم تو تایپیکام هست گفت این ذکری که میگی معنیشو میدونی معنیشو گفت بعد بادستش یک وجب نشان داد گفت براتو اینقدر مونده پربشه

برای توبه کردن باید چیکار کنیم؟ غسل توبه چه جوریه؟

مثل غسل معمولیه فقط نیتش متفاوته

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
تو قرآن چیزی به اسم حجاب اجباری وجود نداره

ایه ای در قرآن هست که میگه پیامبر به زنان مومن بگو لباس پوشیده بپوشن و درایه ای دیگه یا ادامه همین ایه فکر کنم، دقیق به خاطرم نیست، از مرد ها هم میخواد که چشم هاشون رو بپوشونن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
هر روز گناه میکنی ؟😐😐😐چیکار می‌کنی مگه😐

تو خودت فکر میکنی هرروز گناه نمیکنی؟تو اگه یدونه مورچه هم بره زیر پات بمیره گناهه یدونه کفش رو لگد کنی گناه کردی.اونایی که دنبال همچین چیزایی هستن برا قدیم بود بری یه جایی تو کوهی بیابونی جنگلی که هیچی نباشه نه الانا گوشی واینترنت وتلویزیون وماشین ومترو وسط این چیزا زندگی کنی بعد انتظار داشته باشی گناه هم نکنی خطایی ازت سر نزنه

تو خودت فکر میکنی هرروز گناه نمیکنی؟تو اگه یدونه مورچه هم بره زیر پات بمیره گناهه یدونه کفش رو لگد ک ...

عزیزم منظورم این نبود مگه من از قصد اون مورچه یا حالا هر چی رو که شما میگی کشتم😐😂رفته زیر پام دیگه منظورم این بود مگه چیکار می‌کنی که میخوای ۴۰ روز گناه نکنی گناه داریم تا گناه گل من کاشکی وقتی نمی‌فهمی منظور کسیو چیزی نگی