2777
2789
عنوان

حس میکنم مامانم دوستم نداره

104 بازدید | 10 پست

الان که اون تاپیک و راجع به اینکه مامانه پسرش و دوست نداره خوندم خواستم منم بیام بگم که واقعا حس میکنم مامانم دوستم نداره. دخترم و 19 سالمه یه داداش کوچیکتر از خودم دارم 13 سالشه و خیلی دوستش دارم ادم منطقی و پخته ای هم هستم واقعا حسودم نیستم ولی مامانم عاشق داداشمه اما یک صدم علاقه ای که به اون داره رو به من نداره

من خیلی مامانم و دوستش دارم همش بوسش میکنم اما اون اصلا سمت من نمیاد

همش میگم مامان چرا داداش و انقدر محکم بوس میکنی ولی من و بی حال اونم  میگه تو الکی حساسی

به خدا دورانی که کرونا داشتم سر یه جریان مسخره یه هفته با من قهر بود هیچ وقت یادم نمیره من واقعا حالم بد بود بهم محل نمیگذاشت بابام همش بهش میگفت حواست به دخترم باشه براش فلان چیز و بپز چون مریضه

مامانم میگفت اون هیچ چیش نیست ادا درمیاره

باهام قهرهای طولانی مدت زیاد داشته سر چیزهای مسخره

چند بار هم من و زد در حدی که بکوبه رو دستم و بازو هام 

حتی شده کبود بشه ولی خب شدید نبوده

ولی یه سری منم زدمش اون زد زیر گریه در صورتی که من فقط داشتم از خودم دفاع میکردم

این و بگم واقعا مهربونه اصلا به چهره ش نمیاد اونجوری بد اخلاق باشه 

خیلی تحقیرم میکنه مثلا کافیه یه چیزی بشه بهم میگه خاک تو سرت اعتماد به نفس نداری

در صورتی که من خیلی عزت نفس و اعتماد به نفسم بالاست همیشه هم جلوش درمیام میگم بیخود میکنی رو من لقب میگذاری 

اینم بگم واقعا دختر بد دهن و سلیطه ای نیستم ولی وقتی تحقیر هاش اوج میگیره منم توهین میکنم اما حرف بد نمیزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم رو خانواده ش تعصب داره کافیه یه چیزی بگم که به خانواده ش برگرده من و میکشه 

همش هم تو حرفهاش تحقیره میگه تو بی غیرتی و ...خاک برسرت و.... بدبخت و....

ولی همیشه این شکلی نیست فقط وقتی عصبانیه از این حرفها میزنه

اممممم من قدم ۱۶۰ و خیلی خودم و بلند می‌دونم 🥴

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

همش  هم بلده احساس ناکافی بودن بهم بده

تو کلاس زبانمون از بین 14 نفر شدم نفر چهارم بعد میگه وای خیلی بده چرا اول نشدی 

به جای این که بیاد بگه آفرین

یا وقتی آرایش میکنم میگم خوشگل شدم؟ شروع میکنه به ایراد

چرا زیر چشمت این شکلیه و......

به امام یه روز سر میز بودیم برگشت بهم گفت چقدر چهره ت بهم ریخته چقدر زشت شدی

همش هم بلده احساس ناکافی بودن بهم بدهتو کلاس زبانمون از بین 14 نفر شدم نفر چهارم بعد میگه وای خیلی ...

مشکل از تو نیست عزیزم

مشکل از مادرته که بلد نیست رفتار متعادل داشته باشه

علت این کاراش هرچی که بخواد باشه حقی نداره باهات اینجوری رفتار کنه