2777
2789
عنوان

برادر زاده ام وضعیتش خیلی بده

249 بازدید | 5 پست

من یه برادر زاده دارم که مدته احساس میکنیم حالش یجوریه افسردس خودمونم فکر میکنیم از وقتی که فیلم کره ای میبینه اینجوری شده 

این فیلم کره ای ها خیلی از زندگی واقعی  دوره خودمم دیدم 

آدم نگا میکنه فکر میکنه بهشته کره من با این سنم داشتم گول میخوردم چه برسه بچه 13 ساله 

از وقتیم کیپاپ میبینه همین لیسارو خودمونم میفهمیم اعتماد بنفسش خیلی اومده پایین دم به دقیقه میگه من زشتم فلانم بهمانم میخوام موهامو رنگ کنم بینیمو عمل کنمو اینا هی بهش میگیم بابا اینا کلا عملن میکاپ دارن قبول نمیکنه 

شما بگید چیکارش کنیم

حَـسـودی؟!سـوژه خـنـدمـی سـتـون

سعی کنید کنترلش کنید تا یه سنی اینجوریه چن نمونه دیدم تا ۱۶ ۱۷ سالگی خیلی درگیرن اما بعد خوب میشن

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.