2777
2789

چندسال زائده داشتم ولی چون هم رنگ پوستم بود زیاد اهمیت ندادم تعدادش هم تغییری نکرده

نکنه داخل رحمم زده؟ خیلیییییی میترسم 🤦‍♀️😑 

دکتر هم نرفتم. ممکنه هیچ وقت خوب نشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله من داشتم 

خیلی اتفاقی ازمایش دادم و متوجه شدم ۶ مدل داشتم سیستم ایمنی رو قوی کردم بعد مدتی رفت زائده داشتم یه اسپری گیاهی دکتر داد تا ۶ ماه زدم همش رفت البته همه زنان باید آز اچ پی وی رو بدن برا من اولش بدون علائم بود 

سلام بله من داشتم خیلی اتفاقی ازمایش دادم و متوجه شدم ۶ مدل داشتم سیستم ایمنی رو قوی کردم بعد مدتی ر ...

چه مدت طول کشید خوب بشه؟ چی استفاده کردید؟ 

الان جواب آزمایشتون منفی شده؟ 

من که خیلی استرس دارم 🤦‍♀️ جرأت نکردم دکتر برم 

چه مدت طول کشید خوب بشه؟ چی استفاده کردید؟ الان جواب آزمایشتون منفی شده؟ من که خیلی استرس دارم 🤦‍♀️ ...

حتما اول برو خود آزمایشش رو بده قیمتش ۲ و ۵۰۰ هست 

نوع پر خطر و کم خطر و خیلی پر خطر داره برات اینا رو میگه 

دکترم میگفت اونجوری که بقیه میگن نباید ازش بترسی

ولی یه مدت شریک جنسی نداشته باش اصلا

یا اگر داری یکی داشته باش و بهشم بگو و نترس

قرص سیستم ایمنی آغوز داد هر زک روز درمیون

ویتانین دی هر ماه یکی

ویتامین ای هر زک روز در میون

زینک هر شب

ویتانین سی هر روز

بهداشت کاملا رعایت کن

چن نوعش بعد ۶ ماه و یکی دیگه بعد ۲ سال

زائده هم خودش رفت

حتما اول برو خود آزمایشش رو بده قیمتش ۲ و ۵۰۰ هست نوع پر خطر و کم خطر و خیلی پر خطر داره برات اینا ر ...

آزمایشش چجوریه؟ دکتر زنان برم یا پوست؟ 

بعد اینکه زائده هارو فریز کردی یا خود به خود خوب شدن؟ 

با نامزدم رابطه داشتیم حتما اونم تا الان گرفته، خیلی عصابم خرده 😖

آزمایشش چجوریه؟ دکتر زنان برم یا پوست؟ بعد اینکه زائده هارو فریز کردی یا خود به خود خوب شدن؟ با نامز ...

ببین باید بری دکتر زنان با یه دستگاه پلاستیکی از ته رحمت یه نمونه بر میداره میزاره تو یه ظرفی بعد میبری آزمایشگاه بعد جوابو چن روز دیگه میده بعدش میبری دکتر 

دکتر ببینه در چه شرایطی هستی حتما ازمایش ایدز هم بده منکا دو بار پشت هم دادم تا خیالم راحت بشه

بهت داروی سیستم ایمنی میده اونارو همه مصرف کن حتما از کاندوم تو رابطه استفاده کن

شاید همسرت سیستم ایمنیش خوب بوده تا حالا نگرفته بهتره مراعات کنین من تا ۲ سال کاندوم مصرف کردم

اصلا رابطه دهانی نداشته باشین خیلی برای دهان و گلو خطرناکه

بیشترین نظافت رو رعایت کنین

از زنجبیل و دارجین و گردو خرما هر روز استفاده کن خیلی خوبه 

ببین باید بری دکتر زنان با یه دستگاه پلاستیکی از ته رحمت یه نمونه بر میداره میزاره تو یه ظرفی بعد می ...

ایدز برا چی؟ 😑🤦‍♀️ همینجوریش هم خیلی استرس گرفتم

با کاندوم هم باز پوست ب پوست برخورد میکنه :/